Zwemt de beste training ooit Cardio?De meeste fitness-experts het erover eens dat zwemmen is een van de beste manieren die u ongewenste calorieën kunt verbranden en verliezen die extra kilo's. En dat in een korte tijd! Het is beter dan naar de sportschool in de eerste plaats omdat de sportschool lidmaatschappen vaak de neiging duur en altijd druk en bezwete van alledag te zijn is niet iets wat je kunt genieten. Logeren in het koele water van het zwembad ziet er zeker veel spannender. Zwemmen is een dergelijke oefening, die niet alleen zal helpen om de hitte te verslaan tijdens de zomer, maar werkt ook effectief tot een strakker lichaam te voorzien.

Zwemmen de beste training ooit Cardio!

Zwemt de beste cardio workout ooit? Zwemmen is zeker een heel leuk, maar ik garandeer dat het niet zo gemakkelijk! Omdat het verbrandt veel calorieën, kun je verwachten dat je lichaam te veranderen in een korte tijd. Het zal je hartslag te verhogen en het verhogen van uw stofwisseling enorm. Toch zou ik stel voor dat je probeert een beetje 'van interval training, omdat ze altijd effectief. Zij zullen u helpen uw lichaam te duwen en je beter zwemmen met de tijd.


Probeer Zwemmen Challenge:

Een goede en intense uitdaging zwemmen kan helpen verbranden in totaal 270 calorieën tot 300 calorieën in slechts 20 minuten. Begin met freestyle en blijven voor twee minuten. Daarna proberen terug voor nog eens 4 minuten. Kickboard komt daarna. Dit zou moeten duren voor 4 minuten. Volg deze met freestyle voor 2 minuten. Zodra je klaar bent, te herhalen. Zorg ervoor dat elke beweging is snel. Je wilt niet te traag te zijn. Dat zal niet helpen je genoeg calorieën te verbranden. Doe je beweging voorkeur gedurende 4 minuten, waarna het kan sprinten voor een minuut. Ten slotte kunt u afkoelen. Dit mag niet langer duren dan 60 seconden.

Basisopleiding:

Core Training is voor iedereen die zijn zwemmen voor een tijdje 'tijd. Dit zal helpen fit en gezond te blijven gedurende een langere periode. Om te beginnen, moet je om te beginnen met een rol. Het bezit komen van een strandbal, liggen op je rug en houd de bal voor je. Nu kunt u rollen over. Zorg ervoor dat je heupen zijn hoog en schouders naar beneden. Uw doel moet zijn het invullen van een totaal van 10 rollen. Als u niet in staat om dat te doen, kunt u ook schommelde van links naar rechts. Daarna maak je weg naar de diepe wateren en Scull met handen. Houd je benen naar beneden. Neem nu het rechterbeen en neem het op in de taille. Houden voor een paar seconden. Maak een scissor kick, verwisselen en weer 10 seconden vasthouden. Zodra dit is afgerond 10 van hen, kan men staan ​​voor een paar seconden. Dit is zeker gaat om uw training te dagen.

Altijd doen een warming-up:

Voordat u begint met een soort zwemmen cardio-oefeningen, moet u een warming-up te doen. Deze stretch spieren en het voorkomen van elke vorm van letsel tijdens het zwemmen. Spot joggen gedurende een minuut, gevolgd door een paar jumping jacks zal zeker een grote hulp zijn. Je zou ook kunnen doen een paar stretchoefeningen een duik nemen in het zwembad.

Geniet Ervan:

Het beste ding over het zwemmen is dat iedereen het dramatisch kan doen en het verbeteren van hun levensstijl in de tijd. Het maakt niet uit welke leeftijd groep waartoe ze behoren, zwemmen is een oefening die je kunt doen om in vorm te blijven. Hebben niet eens meer naar de sportschool als je dit een deel van je leven te maken! Wat ik leuk vind aan het zwemmen is dat het bijna voelt als werken uit! Je hebt zo veel plezier in het water. De consumptie van calorieën lijkt een bijzaak! Dus als je niet wilt en je verveeld met regelmatige uitstapjes sportschool, probeer het zwemmen plaats. Er is geen manier waarop je zal vervelen van het zwemmen als een vis te krijgen! Gelooft zwemmen als een cardio workout? Net als de meeste die in de sportschool te werken? Deel uw mening met ons in de comments hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha