Zwemmen heeft oorzaak van het gewichtsverlies?Zwemmen is een goede oefening voor iedereen. Zelfs een aanstaande moeder kan ook gaan zwemmen elke dag, tenzij je complicaties. Zwemmen helpt niet alleen het verlies van overtollig lichaamsgewicht effectief, maar ook calorieën te verbranden sneller. U kunt de hele tijd te zwemmen, want het brengt minder stress op het lichaam. Zwemmen elke dag is niet alleen goed voor de gezondheid, maar is ook een geweldige sfeer booster. Dus, als je droomt voor ontvet lichaam afgezwakt, zwemmen gewichtsverlies is de weg te gaan!

Zwemmen - Een eenvoudige en goedkope manier om te oefenen

Als je elke dag zwemmen, kunt u het geld dat u betaalt aan de sportschool te redden. Ja, je hoort het goed! Zwemmen maakt volledig uit te werken. Alle spieren van het lichaam werken samen bij het zwemmen. Echter, je moet opwarmen voor enige tijd voordat u het zwembad om krampen te voorkomen. Een korte warm-up sessie kan extra energie om elke keer te zwemmen bieden.


Zwemmen is leuk in alle media. E 'goedkoop, als u een zwembad kunt kiezen. Het kan een zwembad worden naast uw huis, of kan uw reguliere club. Sommige mensen zwemmen in rivieren en de zee, maar ook wanneer ze genoeg getraind. Daarom is er geen vaste hoeveelheid water te zwemmen. Alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat het zwembad heeft schoon genoeg. Zwemmen in vuil water kan gevaarlijk zijn op keer.

Zwemmen voor Weight Loss

Zwemmen lijkt een goede manier om gewicht te verliezen. De cardiovasculaire activiteit tijdens het zwemmen calorie krachtig branden. Deze methode is zeer effectief voor mensen die last hebben van hardnekkige vet of cellulitis. Zwemmen omvat een groot aantal spieren van het lichaam. De longen en het hart moet hard werken om zuurstof aan de spieren. Zo zowel hart en longen sterker met cardiovasculaire activiteit. Het helpt ook om het niveau van de bloeddruk weer verminderen.

Regelmatig zwemmen is ook goed om te gaan met chronische aandoeningen. Zwemmen regelmatig kunnen versterken het immuunsysteem, verhoogt de immuniteit macht, en de kans op een beroerte te verminderen en type 2 diabetes reguliere Zwemmen verbetert ook de flexibiliteit van de spieren en gewrichten.

Hoe om calorieën in een uur van het zwemmen te verbranden

Het is zeer belangrijk om calorieën te verbranden dat de inname via de voeding. Zwemmen lijkt een geweldige manier om calorieën te snel en pijnloos te branden zijn. Als u zich afvraagt ​​hoeveel calorieën je verbrandt gewoon door te zwemmen, kunt u gemakkelijk worden verrast om het nummer te kennen. U kunt branden tussen 450-750 calorieën per uur, afhankelijk van de stijl van het zwemmen. Zwemmen is veel beter om te lopen, dat verbrandt 270 calorieën per uur. De repetitieve bewegingen van zwemslagen verhogen de flexibiliteit van gewrichten, heup, nek en schouders.

Zwemslagen Ideaal voor gewichtsverlies

Hier zijn een aantal veel voorkomende vormen van zwemslagen die bijdragen tot beste tips zwemmen voor gewichtsverlies.

  • Zijslag: zijslag is de meest voorkomende vorm van zwemmen. Moeten zwemmen liggen zijwaarts wanneer zijslag. Er moet een rechte arm uitstrekken en naar voren, de andere houdt achteren. Herhaal de bewegingen van de hand afwisselend. Zijslag helpt verbrandt ongeveer 500 calorieën per uur.
  • Vrije stijl of kruipen: freestyle of kruipen is de standaard manier van zwemmen. In dit type van het zwemmen, moet je de klappen van de arm te schakelen boven terwijl voortdurend Flutter schop je voeten. Deze stijl verbrandt ongeveer 480 calorieën per uur.
  • Back: Dit type van het zwemmen is vergelijkbaar met kruipen. Je hoeft alleen maar het gezicht zweven in plaats van het gezicht naar beneden. Hoeveelheid calorieën je verbrandt door deze zwemmen stijl is dezelfde als die van de crawl.
  • Rana: om kikker te doen, raak je handpalmen en trek in zijn borst. Maak een gebed als een vorm en strek je handpalmen naar beneden tot schouderhoogte. Neem je handpalmen naar buiten en maak een halve cirkel. Houd je knieën en de aftrap. Terug te brengen benen in een positie Streamline. U kunt 700 calorieën per uur verbranden met kikker.
  • Vlinder: stijl zwemmen vlinder lijkt heel moeilijk te zijn. Je moet alleen oefenen wanneer behoorlijk opgeleid. Je nodig hebt om je handen te trekken in een windmolen beweging, als van buiten naar binnen je leven. U kunt ten minste 750 calorieën per uur verbranden, terwijl het beoefenen van zwemmen vlinder.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha