Zwarten ogen met een pop van Blue - Tutorial truc met de procedure gedetailleerde fotoOogschaduw met een pop van blauw, groen of geel voegt veel drama voor het oog. Vandaag heb ik een truc van het oog gemaakt met een pop van heldere blauwe evenwichtig met zwarte oogschaduw. Dit is een vrij intens, zeker niet voor de zachtmoedigen hart! Als je wilt om te experimenteren met de manier waarop je kijkt, zult u zeker als deze nieuwe techniek!

Zwarten ogen met een pop van Blue Tutorial:

Laten we eens een kijkje nemen op de presentatie geleidelijke zwarten Oog met een pop van blauwe zelfstudie:


Stap 1:

Start hydrateren de gevoelige gebied rond de ogen. Dot uw favoriete oogcrème onder de ogen en gebruik je ringvinger om voorzichtig te mengen in de huid. Dan, laten geabsorbeerd en na een minuut en breng een concealer om donkere kringen te verbergen. Gebruik een concealer kwast pot of vingers om de concealer te mengen. Stel de romige concealer met een losse poeder of compact om slippen van het product te voorkomen.

Bevestig een lint cello in de buitenste hoek van de ogen door het aansluiten van een denkbeeldige lijn die de onderste wimperlijn van je ogen verlengt. Deze tape zal fungeren als een gids voor de oog make-up en zal ook het creëren van een vleugel aan de buitenste hoek van de ogen wissen. Kies vervolgens een zwarte kohl eyeliner en trek een dikke lijn op de bovenste wimperlijn van je ogen. Deze stap mag niet zo schoon als we bramen op een later tijdstip. Het is beter om een ​​romige formule kajal gebruiken voor deze stap omdat het zal helpen bij de fusie en gemakkelijk vlekken product. Ik gebruikte de Lotus Herbals romige kohl in zwart voor deze stap.

Stap 2:

Neem dan een scrub borstel of kwast-type potlood om voorzichtig de scherpe kantjes er achtergelaten door kajal in de vorige stap. Trek niet aan je ogen, maar maken gebruik van zeer lichte druk te fuseren kajal. Ik gebruikte de borstel om Colorbar Smudge eyeliner mengen in deze stap.

Stap 3:

Dan, neem een ​​matte zwarte oogschaduw en breng het over de zwarte kohl vlekken. Kies oogschaduw met een platte borstel en dep op kajal voor maximale kleurintensiteit. Ik koos voor een matte zwarte oogschaduw van Kryolan voor deze stap. Kies vervolgens een zacht grijs mat zwarte oogschaduw en verspreid de vouw van je oog gebied om een ​​kijkje op de smokey eye make-up te creëren. Selecteer de oogschaduw in een zachte borstel om gemakkelijk mengen fusie oogschaduw.

Stap 4:

Dan, neem een ​​potlood romige blauw oog en breng het aan de binnenste ooghoek en een derde deel van je ooglid. Ik gebruikte de Tips en tenen blauw kohl potlood om dit te krijgen kijk naar rechts.

Stap 5:

Kies vervolgens een kobalt blauwe oogschaduw of satijnen glans afwerking en toepassen op de binnenste hoek van het ooglid en een derde sector. Ik gebruikte een kobalt blauwe oogschaduw in satijn afwerking uit het palet oogschaduw Elf 144.

Kies vervolgens een zachte borstel om zich te mengen zachtjes smelten van de blauwe oogschaduw en zwarte toegepast in de vorige stap. Smokey eye make-up lijkt naadloos en alleen als de verschillende oogkleuren goed mengen om te verschijnen. Ik gebruikte een borstel om voorzichtig te mengen mengen van Vega oogschaduw.

Dan, breng dan een matte schaduw wit oog op de wenkbrauwen gebied van uw ogen. Elf 144 oogschaduw werd gebruikt voor de witte matte oogschaduw. Dan gelden dezelfde blauwe oogschaduw aan de binnenste ooghoek en een derde deel van de onderste wimperlijn. Volgen met een matte zwarte oogschaduw aan de buitenste hoek van je onderste wimperlijn van je ogen om evenwicht en zelfs afwerking.

Stap 6:

Lijn uw ogen voor subtiele oog make-up afwerking. Breng veel mascara om de illusie van dikkere wimpers te creëren. L'Oreal Million Lashes Mascara en Kryolan oog zwarte coating werden gebruikt om deze stap te bereiken. Lijn waterlijn met een zwart potlood. Ik gebruikte de Lotus Herbals zwarte kohl voor deze stap.

Dat is het! Zes eenvoudige stappen om een ​​prachtige blik oog make-up te krijgen. Durf anders te zijn!

Deze tutorial was nuttig? Deel uw opmerkingen bij ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha