Zware wollen truien zelfgemaakteVanwege hun uitzonderlijke warmte, stijl en duurzaamheid, zijn wollen truien altijd een koele weersomstandigheden accessoire geweest. Resultaten vervilte wol toen de wolvezels werden geplaatst in het water, dan is verwarmd - het krimpen van de wolvezels obligatie. Vervilte wollen truien zijn bijzonder zwaar en warm, en zijn ook waterdicht. U kunt eenvoudig een zware wollen trui gevilt een trui die je al hebt.

Vinden of de aanschaf van een 100 procent wollen trui die is ongeveer een derde groter formaat trui verlangens. Omdat wol krimpen wanneer vilten, is het belangrijk om het item te kopen in een iets groter formaat.

Stel de wasmachine in de laagste warmte-instelling beschikbaar. Pas de agitatie, indien mogelijk, de beoogde aanpak voor zeer vuile kleren. Voeg een kleine hoeveelheid vloeibaar wasmiddel en leg de trui in de auto.


Voer de trui in een kussensloop en bind het einde afgesloten met een rubberen band of string. Hoewel deze stap is niet nodig om de trui verminderen de wasmachine opslaan bedekt met stukjes wol die vanaf trui tijdens de krimpwerkwijze kan vallen.

Zet de machine aan en laat de trui te wassen door de hele cyclus. Wanneer de cyclus is voltooid, verwijdert u de jumper van de kussensloop. Die staat al kleiner en dichte vezels.

Stel de droger te hoog vuur en leg de trui gewassen in uw droger. Laat de trui niet te verwijderen totdat het volledig is gedroogd. Uw wollen trui gevilt en werd nu verwacht in het bijzonder heet zijn.

Schud alle losse stukken van wollen trui. Je baas is klaar om te dragen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha