Zuska Body Aquamarine Deo ZeepZeer mild en betaalbare Deo Soap - Controle Lichaamsgeur grotendeels !!


Badzepen spelen een cruciale rol in de huidverzorging. Deodorantzeep bevatten antiseptische ingrediënten geformuleerd om de bacteriën die geuren veroorzaken doden en stoppen de groei van het lichaam.

Zuska is een bekend merk voor de productie van producten voor huidverzorging. Het merk produceert deodorantzeep, poeders en lotions die zijn geformuleerd om lichaamsgeur te voorkomen, in plaats van het verstrekken van geur.


Prijs:

INR 36-100 gram

Houdbaarheid:

24 maanden

Ingrediënten:

Natrium Palm Kernelate, Aqua, Alpha alkeensulfonaat, Natrium handvormige, Fragrance, Triclosan, HEDP 60%, Kleur CI No.74160, Tinogard TT.

Productomschrijving:

Zuska Body Aquamarine Deo Zeep herstelt de energie in het lichaam. De zeep heeft een aquamarijn geur altijd. Deo zeep bevat antibacteriële eigenschappen om uw zintuigen te revitaliseren. De zeep bevat triclosan, waarvan wordt gezegd dat de huid verontreinigende harde beschermen.

Indicaties voor gebruik:

  • Maak je handen nat eerste en werk tot een schuim.
  • Voorzichtig toe te passen het schuim over zijn hele lichaam.
  • Werk aan het schuim in cirkelvormige bewegingen.
  • Spoelen met water.

Mijn ervaring met de zeep Zuska Aquamarine Lichaamsverzorging Deo:

De Zuska Body Aquamarine Deo Zeep is verkrijgbaar in een verpakking dik papier deksel en is niet transparant. De zeep is verpakt binnen met een afdekking; dit kan bacteriële hamsteren veroorzaken.

De Zuska Aquamarine Body Care Deo Zeep is verkrijgbaar in aqua kleur met 'Zuska' op geschreven. De zeep heeft een geur rustgevende geur die zeer aantrekkelijk is. De grote geur een blijvende koelend effect op de huid. De Zuska Aquamarine Body Care Deo zeep is mild en zacht van aard, waardoor de huid glad, zonder irritation.The zeep is verrijkt met triclosan, dat maakt je ruikt vrij voor een paar uur .De speciaal samengestelde ingrediënten laat de huid gehydrateerd, zonder droogheid.

Toen ik de verpakking opende merkte ik kleine fragmenten van het product van afgebladderde. De triclosan in de zeep voorkomt dat bacteriën in contact komen met het zweet .Sinds is een deodorant zeep kan alleen worden gebruikt voor het lichaam. De structuur van de zeep met watertype is glad, dat een obstakel. De zeep schuimt heel goed, zonder te hoeven werken. De zeep niet snel oplost in gebruik.

De Zuska Aquamarine Body Care Deo Zeep direct verwijdert alle sporen van olie, stof en andere onzuiverheden van de huid .De zeep houdt mijn huid zonder olie voor 2-3 uur. Zal zijn geschikt voor normale, combinatie en vette huidtypes. Degenen met een zeer droge huid moet vermijden als de zeep maakt de huid gehydrateerd voor enige tijd alleen. En 'gemakkelijk verkrijgbaar in alle winkels .I tekenen van bijwerkingen of irritatie op mijn huid niet opmerken. Omdat de zeep is geformuleerd met antibacteriële ingrediënten, voorkomt breken ook. De zeep is erg handig om INR 3

De Zuska Aquamarine Body Care Deo Zeep biedt geen eeuwige geur die het beweert.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha