Zorg voor uw handen en voeten - Manicure en pedicureCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Norio Takahashi

Handen mooi en goed onderhouden en de voet kan het invoeren van een persoon.

Dit is precies de reden waarom we lopen een schoonheidssalon voor een pedicure en manicure, ooit wanneer je kunt! Maar heb je nagedacht over het doen van het zelfde thuis? Ja, het is heel goed mogelijk. Je zou wat problemen met de perfecte nagel hebben de vorm van de eerste paar keer, maar dan is de praktijk maakt de mens perfect! Immers pedicure en manicure zijn niet echt goedkoop.


Voet en hand verzorging thuis

Mani Pedi huis kunt u niet de perfecte nagels in de salon de eerste paar keer te geven. Maar, met regelmatige beoefening u ook uitgegroeid tot een professional in het bereiken van de best uitziende nagels. Volg deze tips voor de manicure en pedicure thuis om nagels benijdenswaardige krijgen.

Dus voordat u aan de slag met onze thuis manicure en pedicure tips, proberen we onze apparatuur klaar manicure en pedicure te krijgen. Dit betekent niet dat het leven als een hi-tech manicure en pedicure apparatuur, maar de dingen eenvoudig voor de hand zorg thuis. Alles wat je nodig hebt zijn:

  • Een pak van katoenen ballen
  • Een flesje nagellak remover
  • Een nagelvijl of een schaar
  • Een nagel trimmer
  • Inrichting voor het verwijderen van de cuticula
  • Een fles van je favoriete kleur nagel
  • 2 teen afscheiders
  • Een pak van weefsels
  • Een moisturizer

Het verwijderen van kleur nagel:

U heeft alle apparatuur manicure en pedicure klaar, dus laten we beginnen met nagellak remover.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Talisen

Je nodig hebt om een ​​katoenen bal te nemen en dompel het in nagellak remover. Wrijf nu de katoenen bal op de nagel totdat de nagel kleur wordt volledig verwijderd onthullen uw echte nagel kleur. Vergeet niet, gebruik maken van de nagellak remover spaarzaam als het is zeer drogen en kan de nagel en nagelriemen beschadigen.

Cuticle Verwijdering:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Etsy Ketsy

Voordat verwijder de nagelriemen, dompel altijd hand in gewoon warm water voor 3-4 minuten. Nagelriemen zijn zachte huid in het onderste deel van je nagel waar de nagel kraakbeen en huid te ontmoeten. U kunt een crème nagelriem remover gebruiken om nagelriemen te verwijderen en duw de nagelriemen terug met een watje. Niet nagelriemen knippen. Deze verwijdering van de cuticula helpt de nagel groeit en bevordert een gezonde nagels. Masseer weg dode huid met cirkelvormige bewegingen.
Om Pedicure, moet u uw voeten weken in warm water voor een tijdje '. Voeg in een beetje water en zeep of shampoo. U kunt essentiële oliën of zout water warm toe te voegen.

Cut nagels:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Dplanet ::

Zoals je al hebt geweekt nagels in het water, nu knip de nagels volgens uw gewenste vorm. Weken in water om de nagels te verzachten en worden gemakkelijk te snijden. Je moet een schaar gebruiken om te verbouwen of het verkorten van de nagel om de beste vorm te geven voor uw nagels. Gebruik klippers om je teennagels knippen. Vijl de randen van je nagel met een filer om de nagels glad en geef ze een goede vorm.

Peeling en hydratatie:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Maurina Rara

U moet uw handen, armen, benen en voeten te masseren als je gaat zitten voor manicures en pedicures. Je moet je handen wassen en gebruik een puimsteen om de dode huid, ruwe plekken en eelt onder de voeten te verwijderen. Je nodig hebt om een ​​vochtinbrengende crème op de hand dikke handen en een voet crème op je voeten te glad ruwe droge huid en genezen gebarsten voeten.

Nail Colour:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Geroithe Chia

Zodra u klaar bent met alle bovenstaande stappen, kunt u uw nagels te polijsten met een spijker kleur van uw favoriete kleur. Je nodig hebt om de nagels polijsten in lagen en laat de tijd voor elke laag te drogen. Je moet eerst een base coat, daarna twee lagen kleur glazuur en uiteindelijk een top coat. Heb je broze nagels, is het mogelijk om één of twee lagen nok vullen nagellak op de nagel in plaats van de basislaag. Dit wordt gevolgd door twee lagen nagellak en dan een top coat voor nagels glanzend en helder.

Dit waren de eenvoudige stappen te volgen tijdens de verzorging van handen en voeten. Nagels gezond, mooi en lang is een teken van een goede gezondheid en hygiëne. Ik hoop dat dit artikel helpt u om manicure en pedicure salon zo perfect nagels thuis. Probeer deze tips voor thuis pedicure en manicure en laat ons weten hoe kwam hij uiteindelijk.

Kijk Uit: Zorg ervoor dat je niet genieten van deze vis pedicure, zijn meldingen komen die niet veilig zijn en zou kunnen verhogen het risico van hepatitis C en HIV.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha