Zorg voor droog haarShutterstock

Geïrriteerd met de droogheid en kroezen je haar? Niet in staat om elke stijl te voelen?

Niets werkt om je haar glad en beheersbaar te maken? U moet elk product op de markt hebben geprobeerd voor shampoo en conditie met sera en duurdere behandelingen. Soms is het niet alleen wat je gebruikt voor je haar, maar ook over hoe je haar reageert op chemicaliën.


U hoeft niet een wonder moet gewoon een paar eenvoudige ingrediënten die u in uw dagelijks leven gebruiken. Gooi al die flessen en over te schakelen naar andere natuurlijke behandelingen. Tips voor haarverzorging voor droog haar eindigt niet op de plank. Er zijn vele natuurlijke ingrediënten die weg zijn opgeslagen in uw keuken die veel effectiever dan chemische stoffen op de lange termijn zijn. Om de reis te maken en zie de resultaten voor jezelf!

Zorg voor droog haar

  • Hete olie behandeling doet wonderen. Masseer de hoofdhuid zachtjes. Laat een nacht voor de beste resultaten.
  • Breng een pasta van twee rijpe bananen puree met een half kopje yoghurt geslagen. Breng deze pasta op de hoofdhuid en het haar naar de tips. Houd gedurende vijftien minuten en spoel het haar met shampoo. Controleer dan de magie!
  • Maak een pakket haar met honing en yoghurt! Laat op het haar een tijdje. Wassen met koud water.
  • Een zeer populaire remedie en getest op droog haar en gespleten haarpunten is het ei. Voor dit, sloeg de inhoud van twee eieren met een theelepel citroensap en olijfolie in. Breng dit mengsel op het haar en de hoofdhuid, terwijl zachtjes masseren van de hoofdhuid. Even laten drogen voor ongeveer een half uur, en was je haar met een milde shampoo.
  • Citroensap doet wonderen op droog haar en hoofdhuid! Meng het sap van twee citroenen met water. Masseer zachtjes dit op de hoofdhuid en het haar. Laat staan ​​voor een half uur voor het aan het werk. Wassen met koud water.
  • Geeft je een bierbuik ja, maar het zal ook je haar een glans te geven als je het gebruikt om je haar te wassen na het wassen.
  • Mayonaise - Hoewel dit is slecht voor de gezondheid, is een zegen voor je haar. U ontvangt een volvette nodig. Was de haar en deze magische behandeling op nat haar van toepassing. Neem een ​​aanzienlijke hoeveelheid mayonaise afhankelijk van de lengte van het haar en de vacht van de lengte van het haar. Ook wrijven op de hoofdhuid. Bedek het haar met een douche cap voor 30 minuten. Geef je haar een laatste spoeling en gaan gaga over de resultaten!
  • Probeer al deze. Maar vergeet niet om veel water te drinken. Het zal zeker helpen. Na al het menselijke is gemaakt van water voor een groot deel!

Wat te onthouden?

 • Uw haar niet wassen te vaak. Redden hem uit natuurlijke oliën altijd ontdaan.
 • Jammer dat je meisjes haar! Geef hem een ​​pauze van frequente permanenten, rechttrekken en föhnen.

Volg deze tips voor de verzorging van droog haar eenvoudig en hebben een beetje 'geduld. In een moment, zullen de resultaten die u ziet u verbazen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha