Zonnebrandcrème Waterdicht: Feiten RevealedHet seizoen van de zon is hier en alles wat we kunnen denken over het strand en een open oceanen. Natuurlijk is het volgende ding dat opkomt is zonnebrandcrème. En als het niet, dan is het hoog tijd dat u het zo te maken! De zomers zijn niet leuk als je te besteden hebt thuis te behandelen een zonnebrand. De zomers zijn bedoeld om te worden besteed in vrolijk geopend!

Dus voorraad op zonnebrandcrème onmiddellijk, Maak kennis met de plank in de winkel van uw plaats en op zoek gaan naar wat u het beste past. En terwijl je kijkt door die zelfde, ik weet zeker dat je over een of twee merken en producten komen, in ieder geval zeggen dat ze waterdicht. Opgewonden, is het niet? Maar voordat je het oppakt, moet je weten dat bedrijven bedoel niet waterdicht in de manier waarop we het begrijpen.


Voordat springen op de feiten van zonnebrandmiddelen regenjassen, we een aantal van de basisprincipes recht - in principe twee soorten ultraviolette straling kan de huid beschadigen - UV-A, die verantwoordelijk is voor diep in onze huid en veroudering. UV-B is verantwoordelijk voor het verbranden van de huid. De langdurige blootstelling aan deze straling veroorzaakt huidkanker.

Zonnebrandmiddelen kunnen worden ingedeeld in twee types - Sommige straling absorberen en voorkomen dat schade aan de huid, terwijl anderen reflecteren of stuiteren straling van de huid. Deze worden gedefinieerd als blokken Sun. Een goed blok/zon zonnebrandcrème moet bescherming tegen zowel bieden - UVA en UVB-straling - de producten die beweren dat ze bescherming tegen beide soorten straling worden gedefinieerd als Breedspectrum geëtiketteerd. De meeste van die SPF specificeren op flessen bieden alleen UVB. Zonbeschermingsfactor (SPF) is een maatstaf voor het testen van de doelmatigheid van de formule beperkt de UVB belichting.

Waterproof zonnebrandcrème: De waarheid achter het

De fabrikanten van waterproof zonnebrandcrème dateren uit meer dan 20 jaar - de bedrijven zijn begonnen met formuleringen improviseren om betere en langdurige zonnefilters in alle omstandigheden, met inbegrip van water lopen. Immers, wanneer de klant schelpen van zijn zuurverdiende geld, je het beste verwachten. Nu is de markt werd overspoeld met zonnebrandcrème elke zomer - met het oog op de verkoop beter te maken neem het op een inkeping door het afdrukken van het woord "waterdicht" om consumenten aan te trekken. Een naïeve en een nieuwe consument zou kijk uit voor de beste zonnebrandcrème beschikbaar is en neem de waterproof zonnebrandcrème te zijn veruit de beste omdat waterproof zonnebrandcrème uitstekend zou zijn in termen van prestaties en uitgaande van standaard zonneschermen zou waterbestendig zijn en het proces van re-toepassen van zo nu en dan te elimineren.

De waarheid is dat er niet zoiets bestaat als waterproof zonnebrandcrème. Omdat de bedrijven werden rampantly gebruik van woorden die "waterdicht" en "zweettest" bevestigde, de FDA stelde een nieuwe regel dat effect in 2012 nam, die verminderde het etiket beweert dat fabrikanten van zonnebrandcrème gebruikt .

Het etiket van producten voor bescherming tegen de zon zal worden gereguleerd door de FDA te stellen dat zonnebrandmiddelen niet langer als "waterdicht" of "zweet proof" want het is misleidend kan worden bestempeld. Het bedrijf kan echter het etiket van het product als "waterbestendig". De bedrijven zijn het verbeteren in formuleringen die zich houden aan de huid langer, maar als je veel zweet of betrokken zijn bij activiteiten in het water, zal je nodig hebt om opnieuw toe te passen zonnebrandcrème.

De waterproof zonnebrandcrème term betekent in feite dat de bescherming van 80 minuten in water, en de term waterbestendig middel dat bescherming biedt gedurende 40 minuten in het water biedt biedt; wat betekent dat overslaan van het proces van re-toepassing van zonnebrandcrème, vooral als je al zweten of zwemmen is nooit een optie. Dus echt niet waterproof zonnebrandcrème om te zwemmen is eigenlijk lang verblijf als ze klinken!

Dus de volgende keer dat je pick-up een zonnebrandcrème, laat je niet misleiden door valse etiketten - een breed-spectrum zonnebrandcrème SPF 30 tot 50 zullen voldoende bescherming bieden. Altijd onthouden om opnieuw toe te passen zonnebrandcrème na elke twee uur vooral wanneer je bezig met de watersport.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha