Zonnebrandcrème kan kanker veroorzaken?De zonnebrandmiddelen op de markt blijken meer schadelijk dan gunstig voor het lichaam. Een zonnescherm is ontworpen om het risico van ziekten veroorzaakt door schadelijke UV-straling van de zon te beperken. Deze crèmes ook helpen bij het voorkomen van huidkanker en u kunt genieten van het natuurlijke licht van de zon met geen zorgen! Maar helaas zonnescherm kan ook het risico op kanker te verhogen en verstoren de natuurlijke werking van hormonen in het lichaam.

Zij zijn de chemische stoffen gevonden in zonnebrandmiddelen schadelijk?

 • Het zonnescherm beschermt de huid in een van de twee manieren. Het maakt gebruik van zowel minerale en natuurlijke componenten, of kunstmatige verbindingen. Er zijn verschillende onderzoeken suggereren dat retinylpalmitaat (in de vorm van vitamine A) zijn interactie met UVA en induceren kanker bij muizen.
 • Oxybenzone is een zon blokker vaak gevonden in zonnebrandmiddelen. Dierstudies blijkt dat verstoort de normale hormonale balans van de dieren. Deze chemische stof kan sijpelen door de huid.
 • Echter, menselijke studies op dezelfde chemicaliën in conflict. Human onderzoek over dezelfde kwesties niet bewijst dat chemische stoffen zijn schadelijk. Veel dermatologen en onderzoekers publiceren hun beoordelingen en onderzoeken die proberen om mensen te overtuigen dat de verbindingen gebruikt voor bescherming tegen de zon zijn veilig.
 • Maar zelfs dan kan je altijd voorzichtig zijn en voorkomen dat het verzamelen van zonnebrandmiddelen met deze chemicaliën. Veel dermatologen raden het gebruik van zonnebrandmiddelen met avobenzone of Mexoryl SX basis. U kunt ook proberen de natuurlijke variatie.

Het wordt het deeltje Mineral Small Op zonnebrandcrème schadelijk?

 • Veel onderzoekers hebben aangetoond zorg voor de kleine kristallen aanwezig in zonnecrèmes moderne zink en titaan. Veel onderzoekers vinden dat nanodeeltjes van zink cellen van de dikke darm kan doden. De titanium deeltjes kunnen genetische schade veroorzaken bij muizen.
 • Maar er is geen bewijs dat deze kleine deeltjes een gezonde huid kan beschadigen. In wezen, de dosis die nodig is om schade aan de menselijke huid is veel hoger dan wat geldt voor je lichaam.
 • De onderzoekers en dermatologen zeggen dat de formules voor minerale zonnebrandcrème zijn nog steeds een goede optie.

Het zal de zonnebrandcrème om jezelf te beschermen tegen huidkanker?

 • De schokkende waarheid tot voor kort en bewijs dat zonnebrandcrème voorkomen dat de dodelijke ziekte van melanoom (huidkanker) is zo dun als papier. Maar dat veranderde vorig jaar, toen een gerandomiseerde trial controle werd gepubliceerd in Australië.
 • Dit was een studie waarin deelnemers die zonnebrandcrème hadden gedurende een periode van 10 jaar had minder melanoom. Dit is bewijs voor de cosmetische industrie volgens dermatologen en andere onderzoekers.
 • Maar zelfs dan is het nog onduidelijk, aangezien er meerdere meldingen zijn geweest in tijdschriften kanker tegen het gebruik van zonnebrandcrème. Veel mensen die zonnebrandcrème gebruikt op het strand gemeld te lijden aan zonnebrand en heldere rode vlekken - dat zijn de risicofactoren voor huidkanker.
 • Dermatologen zeggen dat de meeste van de tijd die mensen die zonnebrandcrème gelden de neiging om lange uren in de zon. Op deze manier hoeven mensen niet genoeg bescherming te krijgen en eindigt met melanoom.
 • Als een persoon de zonnebrandcrème dik en voor alle blootgestelde delen van het lichaam niet van toepassing is, dan zal het nooit genoeg bescherming tegen schadelijke UV-stralen van de zon zijn.
 • Dermatologen en onderzoekers over de hele wereld het erover eens dat zonnebrandcrème is het juiste wapen om huidziekten te voorkomen fataal. Maar je moet de juiste fysieke bescherming te nemen - zoals hoed, geschikte kleding, zonnebrandcrème dik en een paraplu om u te beschermen tegen direct zonlicht.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha