Zoals voor de reparatie Glas in loodEen glas in lood raam kan breken en mogelijk worden gerepareerd. Dit proces vereist geduld en de juiste tools. Als er gebroken glas in een panel van lood, raam of ander stuk glas, zult u uw ervaring van het glas snijden en de daaropvolgende reparatieproces glas in lood te gebruiken.

Match Glass

Volgens Joe Ring, eigenaar van J. Ring Glass Studio, dan kunt u schitteren op de oude glazen die doof geworden vanwege het feit dat vuil, gewijzigd of slecht schoongemaakt door de jaren heen. Was de oude glas met een schone handdoek, in een loog 7 procent en 93 procent uit water oplossing. Spoel in een azijn 20 procent en 80 procent uit water oplossing, en dan alleen met water gespoeld. Dit zal het gemakkelijker maken om te matchen met het vervangen van het glas.

Verwijder het kapotte glas

Selecteer een nieuwe glasplaat die overeenkomt met het stuk ramen worden vervangen.


Knippen onderdelen

Bepaal welke wijze het graan zal gaan bepalen welk deel van de nieuwe glasplaat beter het glas dat moet worden vervangen zal overeenstemmen.

Vervang Glass

Leg het stuk gekleurd glas op een werkvlak, weer naar boven.

Snij de bovenkant van de kop, met een mes lood, rond het gebroken glas.

Pak het ene uiteinde van de kabel, met behulp van een tang of punttang, en trek om uit de buurt van het glas te scheuren. Verwijder net genoeg lood om het gebroken glas verwijderen.

Verwijder het glas, waarbij zo dicht mogelijk bij zijn vorm. De voorkant en het kanaal zal intact blijven.

Schone kanalen leiden om alle kleine glassplinters en stucwerk verwijderen.

Plaats de oude stukken glas op de nieuwe glasplaat, zo dicht mogelijk bij de vorm. Teken de vorm van een niet-permanent marker

Schuif een stuk papier onder de open plek in het stuk gekleurd glas, als de oude stuk is verbrijzeld, en teken de vorm van de leiding leeg. Snij de vorm uit en teken de vorm van de nieuwe plaat van gekleurd glas.

Knip het nieuwe stuk gekleurd glas, met glazen mes en een tang Grozier gekleurd, iets groter dan elk van de modellen bijgehouden.

Plaats de nieuwe glazen in een open ruimte van het stuk gekleurd glas. Markeren het glas waar het nodig is aanvullende correctie.

Maal een beetje 'in een tijd en voer het nieuwe stuk glas in het kanaal van de leiding.

Meet een nieuw stuk lood om de grootte noodzakelijk om de glazen te dekken. Met een lead Snij de bovenkant van de leiding van het kanaal. Plaats het nieuwe stuk glas.

Plaats stroom gewrichten en soldeer de einden van de nieuwe kabel, bij de kruising met het reeds.

Druk mastiek onder de nieuwe uitkering en schoon. Laat staan ​​gedurende 24 uur te drogen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha