Zoals Over-Versier je huis tijdens de vakantieJe kent het huis. Elke wijk heeft een. Wat met zoveel lichtjes die meer lijkt op een ruimteschip dan een feestelijke viering. Als sommige mensen gaan Hog ​​Wild met verlichting en decoraties voor buiten, omdat ze gewoon graag hun vakantie te vrolijken tonen of zich in een alfa-man concurreren met hun buren niet schelen. Het doel, zoals alles van kleding tot-up te maken, is er goed uitzien, zonder te kijken goedkoop, kitsch of prullenbak. U kunt de afgunst van uw buurt worden zonder overdrijving.

Hou het in proportie. Als je een gebouw, dan duizend buitenverlichting kan de perfecte hoeveelheid om uw woning te versieren zijn. Voor de rest van ons, duizend lichtjes schreeuwt ook, evenals een hoge energierekening. Denk aan uw huis als een tekening van een kinderboek. Het kleuren van lijnen, maar niet alles daartussen.

Vergeet niet, een beetje 'gaat een lange weg. Net als de chili saus, krijg je een punt waar ze te veel in een saus ruïnes het. Hetzelfde principe geldt voor de verlichting, ornamenten en decoraties elektronisch. Te veel spullen echt trekt het oog van de bijzondere en maakt het tableau van uw huis een luidruchtige onscherpte. Accent uw huis voor de ogen carolers trekken 'om de gebieden die u wilt dat ze zien. Denk aan sieraden, bijvoorbeeld; een kleine pin dwingt het oog op één van een hals of een hint van splitsing. Te veel sieraden en de vrouw eronder begraven. Uw huis is een pronkstuk; tonen het huis, niet de lichten.


Kies een kleurenschema. Niet alle kleuren van de regenboog wordt gebruikt. Veelkleurige lichten zijn prima, maar als je besluit op een solide reeks van gekleurde lampjes om te voorkomen dat verstrikt in blauw, geel, groen en rood .. Of kies dezelfde kleur of een paar complementaire kleuren die elkaar versterken, in plaats om te concurreren.

Denk aan de hoeveelheid knipperende lampjes die je hebt. Zwaailichten kan leuk zijn, maar ook veel van hen uitgegroeid tot een afleiding, alsof dansen in een club. Je wilt niet te leiden tot epileptische aanvallen van bezoekers, toch?

Niet alles in de voortuin heeft een decoratie. Gewoon omdat het er is betekent niet dat het zijn eigen set van verlichting nodig heeft. Je doel is elegantie, niet een lichte bom-website en in-motion explosie.

Vergeet niet: wat je opgemaakt, je gaat om neer te halen, dus sla een aantal van de problemen langs de lijn. Vraag jezelf af of je het echt nodig dat 30 voet gezwollen, warm, zingende sneeuwpop.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha