Zoals machine borduurt op een deken StadionDekens Stadion, ook wel bekend als "twee meter", zijn de perfecte grootte om het ronden van twee mensen te dekken in een spel van bal herfst of winter. De schoten waren gemakkelijk te maken. Ze heten twee voeten omdat hun 4 meter bij 6-foot-formaat vereist 2 meter stof 45 centimeter breed. Met een van de vele borduurmachines op de markt van vandaag, is het een eenvoudige zaak om uw indoor stadion personaliseren met een monogram. Sommige machines kunt u ook logo's de school scannen of werken en spelen op het dek van het stadion.

Snijd de batterijen, zodat het snijvlak recht is.

Maatregel 5 centimeter van de naald van de naaimachine. Plak een strook tape op het bed naaimachine tot 5 centimeter te ondertekenen.


Lijn de cut rand van de stof met de strook tape en naai een lijn door de hele snijrand. Herhaal dit met de andere kant.

Kies de hoek van het dek van het stadion die u wilt borduren. Zorg ervoor dat u de hoekschop tellen vanaf de naai-lijn 5 cm van de rand. Leg een stuk scheurvlieseline aan de verkeerde kant van de stof in die hoek.

Volg de instructies van uw machine om de hoek van de deken op het borduurraam van de machine te rekken. Plaats het frame in de machine.

Kies uw belettering uit het menu van het apparaat. Snijd uw ontwerp naar de hoek van de deken past. Rijg de machine in met de gekozen kleur van de draad op te vallen op uw dek. Als u werkt met een two-tone design, verander de kleur wanneer dat nodig is door de machine. Verwijder het deksel van de velg wanneer het project is voltooid.

Wegrukken het ongebruikte deel van de stabilisator. Gebruik een pin om de stabilisator uit de gedetailleerde gebieden te verwijderen.

Snijd een franje aan de rand van de deken. Maak bezuinigingen tot het naaien lijn elke 1/2 inch langs de snijkant van de deken. Bind elke snede strook in een eenvoudige knoop dichter bij de naai-lijn mogelijk.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha