Zoals ik stopte en begon Haten love me?Zich houden is de sleutel tot het creëren van een beter leven voor zichzelf. Wij voelen ons altijd dat we niet goed genoeg zijn, succesvol genoeg, rijk genoeg of mooi genoeg ... vreemd nooit helemaal lijkt te stoppen. De sleutel tot het stoppen van dit is gewoon van jezelf helemaal. Om u te helpen het meeste perspectief en hebben een basis waarop de reis van zelf-liefde te beginnen, hier zijn 25 eenvoudige manieren:

Stop De vergelijking:

Het vergelijken van jezelf met anderen is een strijd die nooit zal winnen, omdat je wordt hun vijand. We zijn allemaal uniek geboren en we moeten trekken uit onze uniciteit met ons vermogen geschonken door God.


Reiken aan anderen:

Toen we bij de andere regelmatig, en praat met de mensen om ideeën te stuiteren rond met, houdt ons weg van depressie en verdriet. Eraan herinnerd worden dat de wereld groter is dan onze bubble kan inspireren en verheffen.

Wees Aardig Tegen Jezelf:

Focus op je positieve kwaliteiten, je kracht, je vaardigheden en je bewonderenswaardige kenmerken. Iedereen doet pijn, pijn en emotionele tekortkomingen. Leer jezelf te accepteren en loslaten van harde oordelen en vergelijking met anderen.

Zijn wie je werkelijk bent:

We kunnen allemaal doen alsof iemand je niet te zijn, maar dat is niet zo moeilijk. Jezelf houden betekent dat de persoon die je werkelijk bent en niet de persoon die je wilt je wilt zijn lief. We kunnen proberen te doen alsof iemand anders te zijn, maar op het einde, we alleen maar uiteindelijk onszelf kwetsen. Net is de persoon die je bent en leert jezelf zo graag.

Ik waardeer uw lichaam:

Ik hou van de onvolkomenheden van het lichaam. Stoppen met het plukken van uw lichaam uit elkaar, zoals je nooit perfectie te bereiken. Oefening, omdat het goed is voor je ziel en niet goed voor anderen te kijken.

Vind Excellentie intern:

Van jezelf houden betekent ook doen wat je graag doet. Er moet iets wat je uitblinken AT-modellen misschien stiksels zijn, werken met kinderen of maak mooie beelden van iets wat je liefde verbetert uw gevoel van welzijn te doen.

Breng wat tijd alleen:

Leren alleen in uw ongemak te zijn. leren om comfortabel te zijn met wie je bent is de passage die je doet voor de liefde voor zichzelf. Sluit gewoon uw laptop, zet de koptelefoon, ga dan voor een wandeling of een wandeling of gewoon mediteren of een film kijken is het pad naar persoonlijke vrijheid. Het gevoel van onbehagen weg zal gaan en u zult genieten van uw eigen bedrijf.

Breng meer tijd met je vriendin of vrienden:

Breng meer tijd met je vrienden is een goede manier om quality time te creëren in je leven. Relaties kan of gaan, maar vrienden zijn voor altijd en bij je blijven. Koesteren de momenten doorgebracht met hen.

Geef jezelf een pauze:

Niemand is perfect en je bent het niet. Zes. Niemand is. Niemand is blij de hele tijd en kan niet leven zonder pijn. Wees bereid om jezelf te rechtvaardigen voor de slechte dagen en omarmen alle emoties zonder te oordelen jezelf.

Let Go The Past:

Vergeef alle mensen die je pijn hebben gedaan in het verleden. Breng al uw woede is als het dragen rond een veel gif in je.

1 het oplossen van uw problemen:

Het oplossen van de problemen die je hebt met je familie. Vertel hem dat je van ze houdt en te zien zijn op familie-evenementen.

1 Embrace Yourself:

Het hele proces van het houden van jezelf begint met het begrip van onze ware aard. Houden van jezelf is ook een proces van zelfontdekking die kan optreden door het proces van klinische therapie of counseling. Het genezingsproces kan plaatsvinden door middel van een proces dat zal u helpen om te ontdekken wie je bent en wat je obstakels zijn van jezelf te houden.

1 veel van de praktijk positief zelfbeeld praten:

De kracht van positieve bevestiging is te herhalen of gewoon opschrijven is een zeer krachtig instrument. De praktijk van 'Ik hou van mezelf zoals ik ben' wordt beschouwd als een van de instrumenten zeer krachtige verklaring dat klanten met succes hebben gebruikt. Op het moment dat u stopt met slaan jezelf is het tijd om te beginnen aan de grote dingen te herinneren over jou.

1 Self Care evenaart Self Love:

Train je lichaam elke dag, eet voedzaam voedsel en neem uw dosis vitamine per dag, als je wilt om de gezondere versie van jezelf te zijn. krijgen veel ijzer en calcium.

1 Verwen jezelf:

Geef jezelf een goede behandeling. Of het nu in ieder vorm- Een massage bij uw lokale health club, een zak fantasievol of een vliegticket naar de bestemming van uw dromen.

1 Zorg dat u uw uiterlijk:

Zorg over je uiterlijk. Neem de tijd om te zorgen voor je uiterlijk te nemen, zodat je goed kunt voelen wanneer u het huis verlaat. Ziet er goed helpt je je goed voelt.

1 traktatie anderen met liefde en respect:

Als je anderen met respect te behandelen, dan ontvangt u ook het zelfde soort respect. Geleidelijk zult u grote vreugde voelen wanneer je begint te glimlachen te krijgen.

1 Maak goodwill en dankbaarheid:

Deel je kennis, het maken van kleine donaties of het helpen van iemand in nood of een ongelukkig kind. Help een kandidaat of een politieke oorzaak of een community project.

1 Stop Mensen Pleasant:

Je zult nooit in staat zijn om iedereen te behagen. Zal niet iedereen tevreden en niet alles zoals jij. Dit is ook prima.

Weten hoe op een gezonde manier te reageren:

Wanneer iemand een half voor u, moet je een standpunt in te nemen en zeggen dat je niet gaat om dit gedrag tolereren. Het moet echter niet te zeggen terug. Op deze manier dezelfde omgeving voor anderen die hebben geleid tot jezelf houdt, in de eerste plaats te maken u.

2 zijn de moeite waard Loving:

Als mens, onze innerlijke onzekerheden hebben de neiging te kruipen. Herinner jezelf eraan dat veel mensen de neiging om onzeker worden over zichzelf altijd in jezelf geloven en vol vertrouwen en optimistisch.

2 Wees zelfverzekerd:

Jezelf houden betekent alle aandacht niet vast te leggen en egoïstisch. Het is eigenlijk een gouden vertrouwen dat fluistert en je weet dat het jouw tijd om te schitteren en word onbaatzuchtig.

2 vertrouw op je oordeel:

Vertrouw op je intuïtie. Terwijl je instincten kan werken voor één persoon, kan niet werken voor jou. Leren vertrouwen jezelf is een belangrijk onderdeel van eigenliefde.

2 Pay Yourself A Compliment verbazingwekkend:

En 'goed als het kost tijd om de perfecte ding te vinden. Als je aankomt met uw compliment, haal diep adem. Hardop zeggen tijdens het kijken in de spiegel.

2 verleggen de aandacht:

Prachtige mensen ouder worden, en lijkt te verdwijnen. Kijk in en ontwikkelen van uw innerlijke schoonheid. Word mooi van binnen naar buiten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha