Zoals figuur indicator HaakQua haak, kaliber - ook wel spanning - representeert het aantal dots per inch, terwijl ze vertrouwen op elke rij haken en het aantal lijnen per inch, zoals geteld en neer. De eerste fase van ieder project gehaakte moet worden gewerkt aan een proeflapje om ervoor te zorgen dat u de juiste spanning. En 'de verleiding om het proeflapje overslaan en direct naar de stichting keten, maar door het beheersen van het kaliber is de enige manier om ervoor te zorgen dat het afgewerkte project de juiste grootte zullen zijn.

Controleer de reden dat u werkt; je moet opgeven hoeveel centimeter je gaat worden gemeten door het proeflapje. Keten genoeg fundering steken naar het proeflapje minstens 1 cm breder is dan de gewenste maat te maken. Bijvoorbeeld: als het model geeft aan dat de meter zou moeten zijn 11 punten om de 3 centimeter, moet je steekproef ten minste 4 cm in diameter. De breedte wordt ook gebruikt om een ​​meer nauwkeurige meting van het midden van het monster komen, in plaats van vechten aan verschillen van maat langs de rand nemen.

Werken met name punt, het model specificatie met dezelfde haak- en hetzelfde garen die wordt gebruikt voor dat punt in het model, zolang de maatregelen van monsters van ten minste 1 cm langer dan de opgegeven grootte rij in het model. Niet alle patronen specificeren een maat van de rij; Soms moet je gewoon de dots per inch weten, lezen door het monster.


Verzadigen van het monster met water uit een spuitfles en gebruik van roestvrij T-pins naar het vlakke gedeelte pin op een schone handdoek of met schuim gevoerde stof. Laat staan ​​totdat het monster volledig droog is, wat kan ongeveer per dag, afhankelijk van het type garen en hoe sterk verzadigd. Deze stap is belangrijk voor truien, T-shirts en andere items die de muur zal worden geblokkeerd als onderdeel van de afwerking, maar u kunt overslaan als u bezig bent met iets, zoals een sjaal, waar de exacte dimensionering is niet belangrijk.

Meting door het midden van het monster van kaliber met een liniaal of meetlint, en tel het aantal punten per lijn. Als het patroon aangegeven lijnen per inch en neer gemeten om het aantal rijen te tellen, ook. Als u niet overeenkomen met de kaliber van het model bij de eerste poging, de grootte van de haak of garen en probeer het opnieuw. Een kleinere haak geeft de meest smalle en dus meer dots per inch; De verliezer punten door een grote haak te produceren een kleiner aantal dots per inch van de haak. Met behulp van een dikker draad zorgt voor een lager aantal punten per inch, dus terwijl dunne garen zorgt voor meer dots per inch.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha