Zoals Aanwijzingen voor interne buisvormige FramesFrames zijn interne buisvormige zak zakken accessoires, portemonnees en handtassen clutch. Afhankelijk van het soort interne frame dat u koopt, kunt u de tas nemen openen of druk op de hoeken, zodat het open klikt. In tegenstelling tot een extern metalen frame, middels lijm, interne frames tas een stevige structuur omsloten binnen het weefsel, waardoor een sterke en duurzame tas. Buisframes interieurs zijn toegankelijk en goed werken met zowel katoen en huisinrichting stoffen in verschillende afwerkingen en gewichten. (Zie referenties 1)

Teken je tas model. Plaats het frame op een stuk stevig papier en teken een rechthoek rond met een rechte rand. Voeg 2 centimeter aan de bovenkant van de rechthoek om naad en de meeste van uw kader mogelijk te maken. Voeg 1 inch aan elke zijde van de rechthoek op de naad. Wilt u een meer afgeronde zak, gebruik dan een ronde plaat of een schotel te gebogen randen aan de onderkant hoeken van uw model toe te voegen.

Snijd uw model. Snij twee van uw belangrijkste en voeringstof en interfacing. Fuseren de interfacing naar de verkeerde kant van de stof coating, volgens de richting van de fabrikant.


Plaats lijst 1 cm onder de bovenrand van een van de stukken van de coating. Scoren een punt ¼ inch onder het scharnier van het frame aan beide links en rechts. Herhaal deze merken op de coating resterende en grote stukken stof. Het maken van een punt 2½ inch vanaf de bovenkant van zowel de bekleding en stukjes buitenstof.

Leg de belangrijkste stof goede kanten op elkaar en speld rond beide zijden en onderrand. Naai het teken aan de rechterkant van het bord aan de linkerkant met een rechte steek, rug steek aan het begin en einde van uw naad.

Zet textielbespanning de zijkanten en rechte pennen rond beide zijden en onderrand. Maak een merkteken 3 centimeter langs de onderkant in het midden van de tas. Sluit het teken aan de rechterkant om de rechterrand van de 3 inch markering op de bodem, stiksteek aan het begin en eind van het naaiwerk. Snijd verdwaalde draden. Naai vanaf de linkerrand van het 3-inch merk op de bodem naar de markering op de linkerkant van de tas.

Draai het stuk stof met de goede kant naar buiten en plaats de belangrijkste in de behuizing. Pin voorzichtig langs de bovenrand van de rough. Sluit het teken aan de linkerkant van de bekleding, door beide lagen, in de rechterbovenhoek van de coating. Verder naaien op de bovenkant tot de gehele bovenrand van de zak is gehecht.

Draai de buitenzak door het gat aan de onderzijde van de bekleding. Druk op alle randen en zorgvuldig strek de zak. Sluit de opening in de voering door het vouwen van de knipranden beneden op de verkeerde kant van de voering en ijzer plaats. Sluit de opening afgesloten met een rechte steek ¼ inch van de rand van de stof. Duw de bekleding op zijn plaats in de belangrijkste stof.

Vouw de bovenkant en zijkant bovenrand naar beneden door 1 inch en het ijzer in stand. Naai ¼ inch afstand van de onderkant van de behuizing.

De open einden van het frame in de borst, een aan elke kant. Schuif ze over de gehele lengte van het frame en het andere uiteinde. Druk op de rits eindigt elkaar en steek de scharnierpen in het gat in de scharnierpen. Druk op de uiteinden van de scharnier en een snuifje met een tang om op zijn plaats te blijven. Eindig de tas strijken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha