Zijn niet in staat om XP te activeren na een reparatie van MicrosoftMicrosoft productactivering proces voor Windows XP is ontworpen om ervoor te zorgen dat u gebruik maakt van een echte, legale kopie van het besturingssysteem onder de voorwaarden van de licentieovereenkomst. Als u een reparatie-installatie van het besturingssysteem met behulp van de juiste installatie media en een licentiesleutel uitgevoerd, moet u in staat om het probleem van de activering op te lossen door het uitvoeren van een handmatige activering via de telefoon.

Wallpaper

Wizard Product Activation in Windows XP verschijnt meestal onmiddellijk na de installatie van het besturingssysteem en de activering snel kunnen worden ingevuld op het internet. De activering kan worden uitgesteld, maar je moet voltooien binnen 30 dagen te blijven maken van het besturingssysteem.

Oorzaken

De activering is waarschijnlijk mislukken als het lijkt op een kopie van de software al meerdere malen is geactiveerd of is geïnstalleerd met behulp van een licentiesleutel is onjuist. Reactivering kan worden geactiveerd, zelfs als u belangrijke wijzigingen in uw computer hardware hebben gemaakt. Bij het activeren van het internet niet werkt, heeft u de mogelijkheid om contact op met een vertegenwoordiger van Microsoft licenties om de software handmatig te activeren.


Proces

Wanneer u kiest voor de optie om te activeren via de telefoon, bent u voorzien van een codenummer op het scherm die u nodig heeft om te voorzien wanneer u Microsoft bellen. Meestal is dit proces maakt gebruik van een automatisch antwoordapparaat en voer de code in met de toetsen van de telefoon. Als de activering succesvol is moet je nog een code die u in de wizard Activering om de activering te voltooien. Als de activering opnieuw mislukt, bent u in staat om te praten met iemand bij Microsoft voor verdere hulp.

Controls

Alvorens te verbinden met Microsoft, zorg ervoor dat je verbonden bent met het internet. Online activering mislukt als u niet verbonden bent. Zorg ervoor dat je reparaties uit te voeren met behulp van de juiste XP-installatie media en voer de juiste licentiesleutel. De licentiesleutel is meestal te vinden op de verpakking van de software, als u het besturingssysteem gekocht afzonderlijk of op een label op de behuizing van de computer als het werd geleverd met de PC. U kunt opnieuw invoeren van de productcode via de activatie-wizard voordat je bellen als het niet correct is ingevoerd.

Aanbeveling

Als u zeker weet dat u een legale kopie van Windows XP, betast de geautomatiseerde telefoon activeringsproces en dan spreken met een vertegenwoordiger van Microsoft. Als de software is geactiveerd een ongewoon aantal keren, is het noodzakelijk om de situatie uit te leggen, maar zolang je de software legaal te gebruiken, zal Microsoft helpen om Windows goed geactiveerd na de reparatie-installatie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha