Ziekte dieet plan van Crohn - Wat is het en hoe werkt het?Kent u iemand die lijdt aan de ziekte van Crohn weten? Zo ja, is het van het grootste belang om het dieet plan recht op controle en het beheer van de ziekte te volgen. Ziekte of inflammatoire darmziekte Crohn (IBD) wordt veroorzaakt door persistente ontsteking van het darmkanaal. Deze ziekte is slopende en kan een sterke invloed hebben op het lichaam. De symptomen van de ziekte van Crohn zijn diarree, buikpijn, vermoeidheid, verlies van eetlust en bloedingen in ernstige gevallen. Als u IBD, ontsteking van de lagen van de darmwand voorkomt de dunne darm voedingsstoffen opnemen. Het verstoort ook de waterspiegel, die nodig is opdat het voedsel beweegt langs de darm. Ook verlies van eetlust, leidt tot depletie van voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen. Langzaam wordt de patiënt ondervoede, die op zijn beurt verlaagt de niveaus van immuniteit, hij blootstelt aan infecties, ziekten en aanvallen van microben bevorderen.

Terwijl het nemen van de juiste soort voedsel niet genezen de aandoening, die zeker helpen om de symptomen te verminderen. De juiste voeding helpt om opflakkeringen te onderdrukken, het verstrekken van de voedingsstoffen die nodig zijn om het tekort aan te vullen. Het is belangrijk om de voeding te krijgen, zodra je ontdekt dat hij of zij de ziekte van Crohn. Dit voorkomt de zwakte, bloedarmoede en andere gezondheidsproblemen veroorzaakt door onvoldoende voedingsstoffen in het lichaam.


Crohn Dieet Plan:

Hieronder zijn de beste voedingsmiddelen in een plan Chrons dieet op te nemen indien u lijdt aan de ziekte van Crohn.

Evenwichtige maaltijden:

De voeding voor dieet immuunsysteem ziekten vereist dat de patiënt tot zes kleine maaltijden per dag, elke maaltijd rijk aan calorieën te eten. De logica achter het dieet is dat zes kleinere maaltijden zijn makkelijker te verteren dan grote maaltijden. Het zet minder druk op het spijsverteringskanaal en maakt het gemakkelijker om voedingsstoffen. Bovendien zes kleinere maaltijden helpt om gewicht te houden. Volle granen, noten, peulvruchten en voedzaam voedsel hoog in calorieën zijn een effectieve dieet.

Milde voedsel

Aardappelen, witte rijst, pasta, en vezelrijk voedsel laag ontsteking van het darmkanaal te voorkomen. Bij de ziekte van Crohn, het darmkanaal vaak geïrriteerd, waardoor pijn en ongemak. Flauw, licht verteerbaar voedsel moet deel uitmaken van het dieet plan voor Crohn-patiënten zijn. Omdat deze voedingsmiddelen zijn rijk aan vezels, moeten patiënten hun arts te raadplegen voor supplementen voor een evenwichtige voeding.

Banaan

Weegbree is groene bananen, veel voor in Zuid-Afrika en andere tropische landen. Weegbree heeft een kalmerend effect op de dunne darm. De oplosbare vezel van weegbree voorkomt de groei van bacteriën die intestinale ontstekingen. Banaan is een integraal onderdeel van het dieet van Crohn als het zorgt voor verlichting van een ontstoken darm. Gekookte groene weegbree of banaan gele meest voorkomende is een goede aanvulling op de dagelijkse voeding.

Olijfolie

Olijfolie antioxidanten genoemd flavonoïden die helpen bij de groei en het herstel van de cellen. Flavonoïden helpen verminderen ontstekingen dat de ontsteking veroorzaakt door vrije radicalen te neutraliseren. Het is belangrijk dat de olijfolie niet het licht of de lichtfilter of aanvullende variant geraffineerd omdat de flavonoïden gefilterd ervan.

Yoghurt

Probiotica zijn goede bacteriën aangetroffen in gefermenteerde zuivelproducten, zoals yoghurt, karnemelk en kefir. Heb yoghurt regelmatig helpt om de ontsteking te verminderen en te beheersen darmbacteriën ongezond. Een half kopje yoghurt met actieve culturen zal pijn en opgeblazen gevoel te voorkomen. Zalm, walnoten, makreel en andere bronnen van omega-3 vetzuren ook helpen om pijn en ontsteking.

Water

Ziekte van Crohn veroorzaakt uitdroging bij patiënten. Dit houdt ook nierproblemen zoals de hoeveelheid vloeistof die in het lichaam is dan het bedrag verlaten. Het is een goed idee om ten minste acht glazen water zijn een dag. Het is ook goed om voldoende water te drinken om het water verloren als gevolg van diarree te vullen.

Ziekte van Crohn kan slopende. Door de integratie van deze voedingsmiddelen in uw dagelijkse voeding kan helpen bij de controle van de symptomen en het effectief beheren van de ziekte.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha