Zelfgemaakte maskers voor haarZelfgemaakte maskers voor haar geven snel resultaat en dramatisch en hebben een goedkoop en milieuvriendelijk alternatief voor chemische cosmetica.

Alle van hen zijn gemaakt met producten die u kunt vinden in de koelkast of de voorraadkast van huis. In ieder geval zal u een paar druppels van een essentiële olie nodig hebben, maar in het algemeen, zijn snel gemaakt en de resultaten zijn onmiddellijk. Ze zijn ook zeer zuinig en effectief.

Vijf maskers voor elk haartype

Ik geef een lijst van de meest voorkomende. Hoewel dit soort maskers goed gaat voor zeer beschadigd haar, kies degene die het beste past bij jouw haartype. Hij merkt op dat er vijf verschillende:


1. Masker voor vet haar azijn. Het is eerder een spoeling meer dan een masker. Meng een liter water met 250 ml (een vol glas) appelazijn. Voeg een paar druppels oranje essentiële olie om de geur te verwijderen.
Was je haar met shampoo en masseer je haar en hoofd met dit mengsel. Laat gedurende tien minuten. Houd spoelen om alle sporen te verwijderen.

2. Masker amandelolie voor haar met roos. Na het wassen van je haar, je moet aanbrengen met een borstel kappers olie op de hoofdhuid tot de gehele kop. Zet op een badmuts en wacht een half uur. Dan was je haar zoals gewoonlijk.

3. Avocado masker voor beschadigd haar, droog of beschadigd. avocado nodig in de helft, twee eetlepels plantaardige olie en een scheutje citroensap. Meng alles en vervolgens plaats je in je haar, vooraf gereinigd, met de nadruk op de tips.

Laat staan ​​20 minuten tot een half uur afgedekt met een kunststof dop haar. Spoel goed om alle sporen te verwijderen. Dit masker helpt de huid of lichaamsdelen zoals handen zeer bedorven. En 'zonder twijfel een van de beste zelfgemaakte maskers voor haar.

4. Ei Masker voor haar erg droog of beschadigd. is het meest effectief voor de behandeling manen zwaar beschadigd. Hebben behoefte aan een eierdooier, een paar druppels etherische olie van rozenbottel olie en 200 ml volle melk. Meng goed tot een gladde pasta.

Zet op haar wassen 20-30 minuten starten in hoofd bedekt met een plastic dop. Dan moet je grondig te spoelen al het haar overtollige te verwijderen.

Als u een beschadigd haar te herstellen, moeten ook drie keer per week te herhalen voor een paar maanden. U kunt de eidooier te vervangen door een eetlepel honing en het resultaat is net zo bevredigend.

5. Masker van rozemarijn en melk voor kwetsbare, zwakke of rompedizos haren. Gebruik 200 ml melk en meng 10 druppels rozemarijn etherische olie. Met droog haar, haar wrijf alle nadruk op de fundamentele wortels en tips. Laat een half uur met zijn hoofd bedekt met een kunststof dop. Dan moet je wassen met uw reguliere of speciale shampoo en warm water.

Verder worden arganolie, ui en mayonaise ook bekend ingrediënten in zelfgemaakte haarmaskers. Ze worden aanbevolen, vooral wanneer er een grote storm.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha