Zelfgemaakte Kakashi Mask

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 18, 2015 Admin Ambachten 0 1


Kakashi Hakate is een personage uit de Japanse anime "Naruto". Hij is de ninja elite voor zijn dorp en een martial arts leraar voor Naruto en zijn vrienden. Zijn karakter is donkerder dan de andere in de reeks, maar het heeft een droog gevoel voor humor hij vaak gebruikt.
Kakashi is meer te onderscheiden van zijn masker stijgen van de kraag van zijn shirt om het grootste deel van zijn gezicht en nek bedekken. Als u wilt een kostuum Kakashi te maken, het masker is een must. Materialen

Kies een stof voor je masker dat zijn vorm behoudt, maar goed is niet te dik. Fleece en wol worden gegenereerd te veel warmte en satijn en zijde zijn te moeilijk om te naaien. Kies een dikke katoenen of vaak jersey. Beiden houden hun vorm goed en knippen en vouwen gemakkelijk. Beiden ook de ademhaling goed genoeg. Zorg ervoor dat de stof is zwart.
Je moet ook een spoel van zwarte draad. Kies dikke draad zoals borduurgaren, maar niet het soort dat wordt geleverd in bundels. Draadspoel is al gescheiden in afzonderlijke strengen die makkelijker te beheren.
Koop klittenband of lijm zwarte punten. U kunt de snap gebruiken, als je wilt, maar ze samen te drukken achter de nek kan moeilijk en pijnlijk zijn. Snap en Haak elke snaps voordat je ze kopen om ervoor te zorgen dat ze zijn niet erg moeilijk te gebruiken.

Making het masker

Vouw de stof in de helft eens en plaats het op uw werkplek. Het masker is van Kakashi zijn gezicht, zodat je moeten. Gebruik licht gekleurde krijt om een ​​schets te tekenen. Het maken van een snede voor neus een lijn vanaf de bovenrand van de stof om de vouw in een hoek van 45 graden. De lijn moet ongeveer een centimeter lang deel uit van een klein hoekje van de stof.
Bewegen ongeveer 2 cm naar beneden de vouw en trek een lichte kromming van de vouw en bewegen naar binnen ongeveer een centimeter op en neer ongeveer vier centimeter. Trek een lijn rechte rug zes centimeter van de bodem van deze curve. Teken nog een rechte lijn omhoog gaat vanaf de eerste van ongeveer drie centimeter lang. Sluit deze lijn van drie centimeter voor de neiging neus met een gebogen lijn. Het wordt aanbevolen om de nek te meten alvorens om ervoor te zorgen dat het masker is groot genoeg. Pas de lengte van de onderste regel, indien nodig.
Snijd het masker met een aantal zeer sterke, zoniet nieuwe, schaar. Controleer werden gebruikt voor niets, maar de stof, anders de sneden kan worden uitgeschakeld. De helling van de neus en de curve van de nek vergelijkbaar V, wanneer het masker plat gelegd worden. Vouw en speld alle randen met uitzondering van de rand naar V. Naai de randen naar beneden en naai de klittenband, punten of klikt op de twee rechte randen aan de achterzijde. Vouw het masker in de helft, met de ruwe randen van de rand naar buiten gericht, en punt V van de neus en nek bij elkaar. Sla rechtsaf het masker af en je bent klaar om Kakashi zichzelf geconfronteerd zijn.


(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha