Ze drinken van cafeïne om uw training te verbeteren?Je cafeïne dagelijks? Bent u zich bewust hoe cafeïne kan helpen in uw trainingen? Supplementen helpen ons veel tijdens de training, en indien goed genomen, kan zeer effectief zijn.

En als het gaat om supplementen, cafeïne is een ding dat opvalt. Wilt u meer weten over hoe cafeïne en dient als een pre-workout supplement te leren? Check dit bericht!


De omvang van cafeïne:

Cafeïne is een witte kristallijne alkaloïde bitterheid die is gevonden in koffie, energy drinks, cola noten enz. Het belangrijkste effect van cafeïne is de stimulerende eigenschappen van het menselijk lichaam. Volgens de FDA, is geclassificeerd als een psychoactieve drug genotmiddel, maar in tegenstelling tot andere psychoactieve drugs niet is verboden en wordt juridisch beschouwd. Het is het meest gebruikte genotmiddel en booster voor het herstellen van alertheid en zwaaien van slaperigheid; dat is de reden waarom ieder van ons verlangt naar ons 's ochtends en' s avonds een kopje koffie. Een kopje sterke koffie bevat gewoonlijk ongeveer 80-90mg van cafeïne. Recente statistieken tonen aan dat 90 procent van de wereldbevolking verbruikt cafeïne in een of andere vorm.

Rol van cafeïne tijdens de oefening:

Cafeïne is te vinden in verschillende vormen in een verpakking kosten. De meest voorkomende vormen zijn de watervrije cafeïne (rudimentaire vorm van cafeïne) Dicaffeine ziek (cafeïne verbonden appelzuur, snelwerkend en effectief) en cafeïne citraat (vullen formulier act sneller en kan worden gebruikt om astma te behandelen en migraine).

Cafeïne, wanneer verbruikt in een tijd vooraf optimale trainingstijd (vereist een geschatte tijd van 30 minuten tot actie eenmaal in het lichaam), een positief effect dat het een "pomp" of "eenheden" aan het lichaam. Het uitgewassen van het lichaam snel en dat maakt het aanzuigtijd kritisch voor de beste resultaten. Het verbruik is niet alleen beperkt tot iemand die zweten in de sportschool, maar ook voor de atleten en andere sporters. Dit apparaat geeft energie aan het lichaam dat wordt gebruikt tijdens de training om goede resultaten te krijgen. Kortom, het fungeert als een brandstof voor het lichaam te bewegen. In eenvoudige wetenschappelijke termen, cafeïne de bloedbaan stimuleert metabole cascade die de niveaus van glucose in het bloed verhoogt en wordt gebruikt als brandstof voor het lichaam. De resultaten metabole cascade in een verhoogde bloedstroom door de vaten, verhoogde hartslag en mentale spanning.

Voor mensen die op zoek zijn om gewicht te verliezen, kan cafeïne het doel te dienen als het verhoogt het fenomeen van lipolyse (vetverbranding) en thermogenese (calorieverbranding). De belangrijkste voordelen van cafeïne omvatten:

  1. Meer aandacht
  2. Verbetering van de energie
  3. Gewichtsverlies
  4. Lager risico op hart- en vaatziekten
  5. Lager risico op diabetes

Hier zijn enkele van de producten met cafeïne aanvulling op de hoeveelheid cafeïne gehalte bij benadering. Kijk eens!

PRODUCTS CAFEÏNEGEHALTE (~ mg/dienst) BPI MR300/scoopBSN Hyper shred180/capsuleBuild N.O200/scoopCraze80/scoopCytosport Monster Pump150/scoopJack 3d125/scoopOctane energie/sport drink225/scoop

De bovenstaande producten hebben een vaste dosis en derhalve moet worden voorgeschreven volgens de behoeften van het lichaam. Te veel van een dosis kan een negatief effect hebben zij misselijkheid en braken trigger kan veroorzaken. Je moet andere bronnen van cafeïne te verminderen, indien reeds op supplementen van cafeïne. Als je een supplement van cafeïne, zodat het beter om je 's ochtends koffie en andere energie dranken zoals frisdrank en andere koolzuurhoudende dranken te verminderen.

Het gebruik van cafeïne voor het lichaam moeten strategische en niet gewoon impulsief zijn. Zwangere vrouwen zijn niet geadviseerd om cafeïne supplementen te gebruiken om hun energie verlies tijdens de dracht vliegen.

Caffeine is beschikbaar in vele vormen die kunnen worden gebruikt als supplementen. Cafeïne supplementen worden niet aanbevolen voor endurance evenementen en trainingen metabole. Er zijn producten die zijn dat het ook kan worden gebruikt als alternatief zonder cafeïne.

Het was de post nuttig? Deel uw opmerkingen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha