Ze drinken koffie verhogen van uw stofwisseling?Bent u benieuwd of de koffie kan helpen de snelheid van uw stofwisseling en op zijn beurt het verhogen van uw stofwisseling? En weet je de andere manieren waarop dit kan profiteren? Hier bespreken we de vele verdiensten van koffie en praten over de vraag: koffie verhogen van uw stofwisseling?

Om deze vraag te beantwoorden, laten we eens kijken naar wat koffie bevat!


Cafeïne:

Cafeïne is de meest populaire psychoactieve stof wijd wereldwijd. Cafeïne is een stof die het vet zich van vetweefsel en helpt op zijn beurt versnelt de stofwisseling. De structuur, cafeïne zien is gegroeid als een actief ingrediënt in supplementen om vet te verbranden. Cafeïne is een stimulerend middel dat rechtstreeks op het centrale zenuwstelsel (1).

Andere inhoud:

Naast cafeïne, die fungeert als een centraal zenuwstelsel (CZS) stimulerend, koffie bevat ook andere stimulerende middelen zoals:

Theobromine en theofylline:

Deze stoffen zijn stimulerende middelen vergelijkbaar met cafeïne, theobromine en gedraagt ​​zich bijna precies zoals cafeïne, de bloed-hersenbarrière en binding met adenosine (2).

Chlorogeenzuur:

Deze biologisch actieve stof helpt vertragen de absorptie van koolhydraten en een stimulerend actief (3).

Ondanks de aanwezigheid van andere stimulerende middelen, cafeïne blijft de belangrijkste en krachtigste stimulans in koffie zijn.

Effect van cafeïne op de hersenen:

Cafeïne invloed op de hersenen op vele manieren. Hoofdzakelijk, cafeïne helpt blok adenosine, een remmende neurotransmitter (4).

Dit blok resulteert in een toename van neurotransmitters zoals dopamine en glutamaat (5).

Hoe werkt Coffee om vet te mobiliseren?

Eén van de acties van cafeïne is om vet te mobiliseren uit vetweefsel. Cafeïne stuurt impulsen naar het CNS, waardoor vertelt de vetcellen te breken het vet. Cafeïne verhoogt ook het niveau van onze epinefrine, algemeen bekend als adrenaline (6). Epinefrine reist via de bloedbaan en het vetweefsel en signaleert ze te breken vet. Dit proces is zoals cafeïne helpt om vet te krijgen van de weefsels.

Koffie kan je stofwisseling te verhogen?

Nu we weten hoe cafeïne helpt bij het stimuleren van de hormonale systeem en de hersenen, als we kijken naar de koffie kunnen onze stofwisseling te verhogen. Meestal is het aantal calorieën je verbrandt in rust staat bekend als de rust stofwisseling of RMR.

Hoe hoger de stofwisseling, hoe makkelijker het is voor u om gewicht te verliezen. Veel studies tonen aan dat cafeïne verhoogt de rust stofwisseling (7).

Helaas zwaarlijvige mensen niet getuigen zichtbare wijzigingen direct.

Koffie en gewichtsverlies:

De grootste waarschuwing koffie voor gewichtsverlies is dat veel mensen lijken toleranter voor de effecten van cafeïne.

Hoewel koffie kan helpen om stofwisseling en vet mobiliseren eerste, niet kan worden gebruikt als een effectieve strategie voor gewichtsverlies, aangezien de meeste mensen ontwikkelen tolerantie en cafeïne niet de meest induceren Hetzelfde effect (8).
Koffie is een eetlust-killer. Hoewel het niet direct bijdragen tot een verhoogde stofwisseling, zodra de ontwikkeling van tolerantie, het maakt ook de eetlust te verminderen en maak je minder eet. Ofwel koffie of cafeïne kan helpen gewicht te verliezen op de lange termijn kan afhangen van het individu. Op dit moment is er geen bewijs dat het kan helpen met gewichtsverlies op de lange termijn.

Onze conclusie:

Dus om de belangrijkste vraag of de koffie stimuleert de stofwisseling te beantwoorden, moeten we dat de consumptie van koffie op de korte termijn te overwegen het helpt om de stofwisseling te stimuleren, terwijl gebruikers in de effecten op lange termijn zijn afgenomen als het zich ontwikkelt tolerantie voor cafeïne.

Als je gewoon wilt om koffie te drinken om vet in je lichaam te verminderen, wil je misschien proberen twee weken cafeïne en twee weken af, zodat je lichaam geen tijd heeft om tolerantie te bouwen om cafeïne te hebben.

Er zijn vele redenen waarom u de consumptie van koffie zou moeten overwegen. En 'rijk aan antioxidanten, nog meer groenten en fruit gecombineerd Western.

Wij hopen dat deze informatie helpt om de vraag te beantwoorden. Als u suggesties over hoe de koffie te gebruiken om gewicht te verliezen, deel uw ervaringen met ons. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha