Yoga voor kinderenCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Amanda Hirsch

Oh die gloriedagen! Weet je nog toen we echt weinig en de grootste moeilijkheid, op de leeftijd van 10 was om wakker te worden in de tijd voor school. En dan zouden we gewoon wachten voor de school te hebben gedaan zodat we konden naar huis gaan en spelen! We hadden niets anders op onze gedachten. Wat wij willen graag een hapje te krijgen en te spelen tijd met de kinderen van de wijk. Een ding is zeker en dat is dat is niet hetzelfde voor onze kinderen deze dagen. De concurrentie brengt in een veel jongere leeftijd. Ze hebben een hoop werk thuis dan we ooit hebben gedaan en hebben ook veel meer tests zal u geven! De kinderen van vandaag gaat door een hoop druk van de school, leraren, klasgenoten, uiteindelijk leidend tot stress. Om af te slaan de stress, inschrijven van uw kinderen in de yoga; ontwikkelen, zowel fysiek als mentaal.

Yoga voor kinderen

Laat ons weten een aantal belangrijke voordelen van yoga voor kinderen:


Concentratie verbeteren:

Wanneer het kind komt in asanas of houdingen van yoga, zullen hun concentratievermogen automatisch verbeteren. Yoga voor kinderen zal ze leren om stil te zitten, in vrede in een plaats en concentreren op wat belangrijk is en zullen hun kwaliteit in de tijd te verbeteren.

Verhoogt de balans en flexibiliteit van het lichaam:

De rekken en trekken yoga-oefeningen zullen hun lichaam flexibeler te maken; versterken hun botten en spieren waardoor ze minder gevoelig verstuikingen of breuken.

Verbetert het algemeen welzijn van het kind:

Kinderen, die aan yoga, voel je je gelukkiger en hebben een goede houding touch. Ze lijken veel gezonder, hebben een gezonde relatie met hun collega's, broers en zussen, en vermijd ruzie met hen.

Meer vertrouwen:

Yoga helpt om flexibiliteit te verwerven in hun houding die leidt tot meer zelfvertrouwen. Ze zullen beginnen te geloven in zichzelf, en hen helpt om te bereiken wat ze wilden.

Mind ontspanning:

is het natuurlijk voor de kinderen om snel geïrriteerd raken. Yoga helpt ontstressen en ontspannen hun geest perplex.

Studies hebben aangetoond dat kinderen die last hebben van Autisme spectrum stoornissen (ASS) hebben veel van yoga geprofiteerd. Autisme is een stoornis van de neurale ontwikkeling beperkte sociale interactie, communicatie, en het kind wordt steeds herhalend gedrag.

We zien de voordelen voor kinderen met autisme:

Verbetert de beweging:

Yoga tonen en versterkt de spieren, leert hoe je de juiste balans te behouden. Ze leren de coördinatie en de goede werking, het absorberen van het vertrouwen in hen om vrienden te maken met een normaal kind.

Verbetert het zelfvertrouwen en sociale vaardigheden:

Yoga leert technieken van zelf-kalmerende en zelfbeheersing dat het kind met anderen te communiceren tijdens de cursus te helpen.

Ensembles fysieke zintuigen en mentale:

De sfeer van een yogales is van nature rustig met zachte verlichting, zachte muziek, zachte matten, en dat zorgt voor een zeer comfortabel en ontspannend. Vervolg beoefening van yoga zal het kind minder agressief te maken en leer hem/haar om gedrag te controleren.

Zelfbewustzijn:

Yoga maakt hen bewust van hun lichaam en ademhaling; leren om woede te beheersen en te kalmeren de geest van streek zelf. Deze klassen zijn onder andere leuke activiteiten, zoals massage, muziek, dans, versjes en verhalen die profiteren van een autistisch kind .

Als uw kind heeft autisme, inschrijven hem/haar in een yogales en u zult versteld staan ​​van de verbeteringen zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha