Yoga heeft warmte helpen gewicht te verliezen?Je voelt je zwak, vaak? Wil je een strak lichaam en gewicht te verliezen, maar raakte de sportschool en werk lijkt te worden belasten optie? Soms gymnastische oefeningen zijn te hard of zwaar, dat wij de moed van werken helemaal.

Dus, is er een andere vorm van lichaamsbeweging die kunnen helpen toon spieren en gewicht te verliezen comfortabel? Nou, er is de yoga van de hitte! Wilt u er meer over weten en hoe het helpt om het vet te snijden? Ga verder met uw bed!


Wat is Yoga hitte?

Yoga warmte bestaat uit 26 yogahoudingen die worden uitgevoerd gedurende 60 tot 90 minuten in een verwarmde omgeving met temperaturen tussen 95 and105 graden Fahrenheit. Steun extreme hitte los te strakke spieren en stijf, waardoor flexibel uitstrekt tot problemen met de bloedsomloop en rugpijn te verminderen. De intense hitte kan spieruithoudingsvermogen verlichten zonder het risico van letsel. Bovendien zweten helpt spoelen onzuiverheden in het lichaam door de huid.

Voordelen van Yoga warmte:

Yoga liefhebbers verwarmen beweren dat deze houdingen het lichaam te reinigen van giftige stoffen, het verbeteren van de flexibiliteit en het bereik van de beweging, het verbeteren van het immuunsysteem en het bevorderen van gewichtsverlies.

Deze posities bouwen kracht, balans en flexibiliteit zachtjes rekken en masseren van de wervelkolom, spieren, pezen, gewrichten en de inwendige organen van het lichaam. Capaciteit van de luchtwegen zich uitbreidt, wat leidt tot een grotere vitaliteit. De botten worden versterkt. Gewrichten zijn open en gesmeerd. De spieren worden versterkt, afgezwakt en ontspannen.

Yoga warmte is uiterst nuttig in het verbeteren van de flexibiliteit, kern kracht, en help de succesvolle herstel van een blessure. Het vermindert ook stress, beheren chronische aandoeningen zoals hoge bloeddruk en cholesterol en bevordert gewichtsverlies.

Yoga warmte werkt systematisch elk deel van het lichaam om de interne organen, aderen, banden en spieren alles wat ze nodig hebben om een ​​optimale gezondheid en maximale functionaliteit te behouden. Een gezond gewicht, spierspanning, een goede gezondheid en een gevoel van welzijn zal automatisch volgen.

Yoga warmte en gewichtsverlies:

Hoewel yoga heeft veel voordelen, is de relatie tussen yoga warmte en snel gewichtsverlies controversieel en het onderwerp van discussie geweest. Volgens HealthStatus.com, een persoon van 160 pond tot hot yoga 60 minuten lang kunt u verwachten om ongeveer 477 calorieën te verbranden. Training in extreme hitte zorgt ervoor dat de hartslag te snel stijgen, die u kan helpen tijdens de training meer calorieën te verbranden.

In argument, de initiële gewichtsverlies in een yogales warmte bestaat uit het gewicht van het water verloren door het zweten, waardoor mensen denken dat ze hebben verloren gewicht. Echter, The Lost keert na het drinken van een glas water. Dit is vergelijkbaar met 'gevoel van licht', na een bezoek aan de sauna.

Het verdict:

De echte vetverlies gebeurt alleen als je meer calorieën dan je je lichaam, en het koppel te voeden met regelmatige cardiovasculaire oefening te branden. Hoewel yoga warmte niet veel calorieën te verbranden als hardlopen, versterkt de spieren, de flexibiliteit en de andere voordelen die bijdragen aan het algemeen welzijn. Elke vorm van yoga heeft de voordelen van een training voor het hele lichaam. In tegenstelling tot hardlopen, doet yoga warmte geen druk op de gewrichten, waardoor het een low-impact uit te oefenen. Misschien heb je verbrandt minder calorieën, maar ze werken om toon en versterking van het hele lichaam. Dus, de mentale en emotionele voordelen opwegen tegen de fysieke voordelen.

Een woord van waarschuwing:

Hoewel yoga warmte heeft voordelen voor de gezondheid, het is altijd riskant oefening in extreme hitte zonder overleg met uw arts. Het is belangrijk om gehydrateerd te blijven in de hele klas, en als je duizeligheid, misselijkheid, hoofdpijn of een ander type van ongemak ervaart, dient u af te sluiten en opnieuw te hydrateren zelf.

Dus begin overgeeft aan yoga hitte vandaag nog en word fitter en sterker! Kent u andere voordelen van yoga warmte? Met ons te delen in het opmerkingenveld hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha