Yoga en Ayurveda zijn met elkaar verbonden?Yoga:

Yoga vandaag heeft zijn vleugels spreiden van de ene naar de andere kant van de aardbol. Velen zweren bij deze eeuwenoude Indische wetenschap als oefent beide van lichaam en geest. Vandaag zijn er een aantal yoga-centra over de hele wereld. Yoga disciplines zowel de geest en het lichaam. Deze praktijk helpt een professionele om vrede binnen te vinden en geconfronteerd met de stress van het dagelijkse leven.

De discipline impliceert de geest en het lichaam te helpen bereiken spirituele vervulling, mentale en fysieke. Om de discipline te oefenen was oorspronkelijk niet een westerse praktijk zoals het nu bekend is. Yoga helpt om de grenzen die u voor uzelf ingesteld te breken en helpt je om je spirituele kennis uit te breiden.


Yoga wordt beoefend niet alleen een gezond lichaam te behouden, maar ook de geest discipline. Dit betekent dat de beoefening van yoga is om te helpen het lichaam te bereiken nirvana, of de vrijheid van de cirkel van het leven.

We oefenen om ervoor te zorgen dat je lichaam en geest is goed voorbereid op de uiteindelijke bevrijding. Dus yoga heeft meer te bieden dan enige andere uitoefening van het interieur. De discipline kan helpen om de concentratie te verhogen, gezond te houden en het verhogen van uw geheugen macht.

Aldus zijn de voordelen van deze oude praktijk veelvuldig. Geen wonder dat de praktijk wordt nog steeds op grote schaal gevolgd over de hele wereld, en niet alleen in zijn thuisland.

Ayurveda:

Ayurveda is geen techniek op grote schaal toegepast als yoga, maar het is even belangrijk voor uw algehele welzijn. Het is een vorm van geneesmiddel die in de Indische subcontinent ontwikkeld. Dit is een vorm van alternatieve geneeskunde dat lijkt positieve effecten te genereren, zelfs vandaag nog!

De praktijk heeft betrekking op de formulering van geneesmiddelen uit natuurlijke ingrediënten. De drugs die in deze werkwijze gebruikt kan worden door mensen, of het geneesmiddel kan worden aangepast aan de fysieke eisen van een persoon. Het idee uniforme geneesmiddel leek beperkt tot de Ayurvedische preparaten. Zo zien we dat Ayurvedische beoefenaars vereiste ontwikkeling en evolutie van drugs aan de behoeften van hun patiënten te voldoen.

Ayurvedische medicijnen hebben geen bijwerkingen, omdat ze zijn gemaakt van natuurlijke producten. Er zijn geen stoffen betrokken bij de bereiding van deze drugs. Dit betekent dat het geneesmiddel kan worden ingenomen of toegepast zonder de angst elk type reacties.

Deze praktijk geneeskunde voornamelijk Indiase werd beroemd vanwege het feit dat drugs zijn afgeleid van natuurlijke hulpbronnen. Het werk van de ayurvedische geneeskunde is om het lichaam fit te houden. Aangezien er geen chemicaliën in de drug, kunt u vrij eten zonder zorgen te maken over de bijwerkingen.

Wetenschap zusters:

Zowel Ayurveda en yoga zijn volledig gebaseerd op wetenschappelijke overtuigingen. Beide praktijken begrijpen het menselijk lichaam heel goed. Dit inzicht helpt praktijken aan technieken en producten die kunnen helpen om uw lichaam en geest in vorm te blijven ontwikkelen. Beide praktijken zijn gericht op de zuivering.

Yoga legt de nadruk op de zuivering van de geest en de ziel, als voorbereiding op het einde van het leven. Ayurveda benadrukt de zuivering van het lichaam met behulp van verschillende soorten geneesmiddelen.

Balans is ook een belangrijke factor als het gaat om zowel praktijken. Yoga is een praktijk die manieren waarop u kunt de mentale en spirituele balans te krijgen biedt. Ayurveda is een medische praktijk die natuurlijke remedies biedt om het lichaam in balans en fit te houden. Zo zien we dat de balans is een belangrijk aspect voor beide praktijken.

Er zijn vele manieren waarop zowel oude gebruiken zijn aan elkaar. Met al kan worden geconcludeerd dat ayurveda en yoga werkt hand in hand met je lichaam, geest en ziel in vorm te houden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha