Yoga 8 meest populaire video's voor beginnersDe activiteit is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Dus yoga kan een fundamentele rol voor onze gezondheid ten goede komen spelen. Yoga voor beginners video kan moeilijk zijn, want er zijn vele stijlen van yoga die verschillende doeleinden en individuen dienen. Yoga video's voor beginners zijn perfect voor jonge, sportieve en volwassen individuen. Begin altijd uw yoga in een zachte, langzame tempo. Dit helpt evenwichtig, energiek, sterk, flexibel en ontspannen te houden.

Maar een beginner is het belangrijk om de reden yoga kennen. Het kan zijn om een ​​wond te helen, fit, stress te verminderen en je lichaam te versterken of gewoon om te gaan op een spirituele reis. Dit helpt om de juiste video yoga selecteren om uw doelen te bereiken.


Hier zijn enkele van de beste video's van Yoga voor beginners:

Wai Lana Yoga: Easy Series, Workout Beginners ':


Deze DVD heeft yoga video's die het beste zijn voor beginners. Het begint met een inleiding tot yoga en asana's die u kunnen helpen los te maken van de gewrichten, stretching leren, stress te verminderen, het versterken van je buikspieren en de onderneming van de billen. Wai Lana is een yoga-instructeur populaire, goed ervaren. Ze verzorgt zijn eigen tv-show die wordt weergegeven in de hele wereld. Het heeft een serene en rustige benadering van yoga. Dit maakt deze DVD een goede keuze voor nieuwkomers. De video's op deze DVD zal u inspireren om een ​​routine in te passen in je dagelijkse leven te ontwikkelen.

Kundalini Yoga voor beginners en Beyond door Ravi Singh en Ana Brett:


Kundalini Yoga is een perfecte mix van fysieke en meditatieve discipline. Dit omvat vele technieken, houdingen, bewegingen en ademhalingsoefeningen om het lichaam en geest ontspannen. Kundalini Yoga is ook bekend als "yoga van het bewustzijn." Deze video's yoga helpen haar kijkers om Kundalini yoga die versterkt en hervormt het lichaam te leren. 25 september twee minuten. De eerste helpt om terug te handhaven van een gezonde en opnieuw energie op, terwijl de tweede verbetert de elasticiteit en jeugdige huid. Deze DVD is meditatie en ontspanningsoefeningen video. Ravi Singh en Ana Brett zijn populair yoga-instructeurs onder beroemdheden zoals Gwyneth Paltrow, Madonna en Donna Karan Red Hot Chili Peppers.

Ashtanga Yoga Inleidende stelt met Nicki Doane:


Ashtanga is ook bekend als "power yoga". Dit heeft minder aan meditatie en meer dan technische sterktes en de ontwikkeling van resistentie. Vervolgens worden de poses moeilijk en meestal de voorkeur van atleten. Deze DVD heeft yoga video's voor beginners die u kunnen helpen Ashtanga yoga te leren. Het omvat vloeiende houdingen die de geest, lichaam en ademhaling te verbinden.

Yoga voor beginners met zorg terug Rodney Yee:


Yoga kan helpen versterken van uw rugspieren en houding te verbeteren. Deze DVD heeft yoga video, die mensen kunnen helpen met pijn in de rug. Het heeft twee 20 minuten trainingen die stress verminderen, verbeteren van de houding, versterkt de rugspieren en de flexibiliteit van het lichaam. Dit begint met ademhalingsoefeningen om de spanning te ontspannen, dan gaat verder met spierversterkende oefeningen en eindigt met een diepe ontspanning technieken.

Kripalu Yoga Gentle DVD Starring Sudha Carolyn Lundeen:


Kripalu yoga omvat meer dan meditatie en ademhalingstechnieken. Dit zorgt voor een verbinding tussen lichaam, geest en energie. Kripalu Yoga Gentle DVD bevat video's die een zachte benadering van kripalu yoga te bieden, vooral voor beginners. Het begint met een gemakkelijke doorstroming van pose-to-pose.

Prime of Life van Larry Payne Yoga- Immune Booster en General conditionering:


Deze DVD door Larry Payne video's die de veiligheid, yoga routine makkelijk te gebruiken bieden. Dit is het beste voor senioren, beginners of ziek. Deze video's zullen u helpen om kracht, flexibiliteit en vitaliteit te krijgen, terwijl ontspannen de geest. Geeft instructies gehele DVD.

Yoga Journal Yoga voor stress Met Dr. Baxter Bell:


Baxter Bell is een M.D., gevestigd in Californië. Hij is een arts, yoga leraar en arts acupuncturist met meer dan 15 jaar ervaring. Dr. Baxter Bell heeft twee praktijken yoga ontwikkeld in deze DVD voor stress management. De eerste CD stelt hij om energie en de stress, terwijl de tweede helpt het zenuwstelsel kalmeren.

Zitten Fit Anytime: Gemakkelijk & Effectieve Chair Yoga door Susan Winter Ward:


Deze DVD is geregisseerd door gerenommeerde Master Certified Anusara Yoga, Susan Winter Ward. Ze begeleidt u gedurende de video met oefeningen zitten simpel, maar effectief. Dit kan gedaan worden met een beperkte mobiliteit of zelfs op uw bureau. Deze zijn handig om stress en spanning te verlichten, in je lichaam te stimuleren de bloedsomloop en de geest te kalmeren.

De DVD bevat negen 3-5 minuten durende video die beschikken over:

  • Asana ademhaling
  • Hoofd, nek en schouders yoga
  • Handen en polsen yoga
  • Armen en bovenrug yoga
  • Heupen en rug asana
  • Hamstrings en Forward Bochten
  • Buikspieroefeningen
  • Oefeningen Voeten
  • Meditatie

Ik hoop dat u deze lijst binnen handbereik te vinden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha