Yardley London Olandese Rose Body Lotion - BeoordelingenOngelooflijke Fragrance Rose en genoeg Hydrating Lotion - probeer het eens !!


Een roos is een symbool van romantiek en liefde. Maar, zoals ik altijd zeg - je hebt om jezelf te houden! Hoe zit het Romancing van de huid met de goedheid van roze? Verbijsterd? Wees niet! Rozen hebben de macht om te kalmeren, rust, verfrissen en toon van de huid. Een aantal producten voor huidverzorging gebruik steeg naar uw huid die veel helderheid nodig te geven. Wat wil je met een slepende geur van roos op de huid hebben elke keer dat je schoon te maken? Dus, hoe over een bodylotion met een verkwikkende roze bloem geur? De bodylotion Yardley London Olandese Rose heeft een ongelooflijke Engels roos boeket van bloemen en is de perfecte manier om je huid te verwennen!

Prijs en hoeveelheid:


Rs. 50-50 ml.

Levensduur:

24 maanden vanaf de datum van fabricage.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet genoemd.

Mijn ervaring met de Yardley London Inglese Rose Body Lotion:

De bodylotion Yardley London Olandese Rose komt in een witte fles met een fel roze ondoorzichtig systeem type Flip dop. De verpakking is robuust, eenvoudig te gebruiken, en reis-vriendelijke. De kap is strak en perfect sluit de fles, zonder betaling.

De body lotion komt uit in witte kleur, zonder korrels. Ze heeft een geweldige geur van roze bloemen. De geur is verfrissend, verzachtend en het kalmeren van de huid. Voelt zich niet erg sterk, maar het is niet te mild, matig geurige en duurt een goede 20 tot 25 minuten op de huid. Als u houdt van bloemen geuren in uw producten voor huidverzorging, dan is deze body lotion werkt echt goed voor je. Maar mensen met een gevoelige neus mag niet het gevoel zeer comfortabel met de geur.

De bodylotion heeft een gladde textuur en romig, dun en licht. Heeft een consistentie iets dicht, dan is een kleine hoeveelheid van het product zelf gaat een lange weg. De formule glijdt en verspreidt zich gelijkmatig op de huid. Het wordt snel opgenomen door de huid met lichte massage. Het heeft geen sporen van het product of witachtige cast achter te laten. De body lotion voelt licht en maakt de huid zacht, gehydrateerd en goed gevoed.

De formule werkt goed genoeg voor de normale, gecombineerde en vette huid. Als u een zeer droge huid, dan moet u de crème opnieuw toepassen een paar keer om het lang duren voor de hele dag. Op mijn gecombineerde huid, houdt de huid zacht en gehydrateerd voor 3 of 4 uur gemakkelijk. Later, ik moet het opnieuw toe te passen. Ik vond het zeker body lotion meer geschikt voor de zomer en winter, omdat het niet diep hydraterende.

Pro Yardley van Londen Inglese Rose Body Lotion:

 • Reis-vriendelijke verpakking.
 • Het is gemakkelijk beschikbaar.
 • Robuust en eenvoudig te gebruiken pakket.
 • Het heeft een mooie roze bloem geur.
 • Het verspreidt zich gemakkelijk over de huid.
 • Het wordt geleverd in een betaalbare prijs.
 • Maakt de huid zacht, soepel en fatsoenlijk gehydrateerd.
 • Heb je geen vette huid, plakkerig of vettig.
 • Het wordt gemakkelijk geabsorbeerd.

Tegen Yardley London Olandese Rose Body Lotion:

 • Niet voldoende hydratatie voor de droge huid.
 • De volledige lijst van ingrediënten wordt niet genoemd.
 • Het komt niet met SPF te beschermen tegen de zon.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha