Yardley London Olandese Lavendel Luxe diepe gezichtsreiniging foam - BeoordelingenGeen schadelijke chemicaliën en effectieve reiniging Face Wash - ga krijgen nu !!


Wil je je eigen gezicht te wassen verrijkt met fruitextracten voor de huid diep gereinigd, zacht en stralend te proberen? Probeer het Yardley London Inglese Lavendel diepe reiniging gezicht schuim luxe. Dit, energieke anti-oxidant rijke face wash is geformuleerd om schoon te maken en te verwijderen onzuiverheden en vettigheid van de huid. De extracten van grapefruit verfrissen en de balans van de huid, waardoor het afgezwakt en stralend. Het laat ook de huid schoon en gerevitaliseerd met de delicate geur van het Engels lavendel.

Prijs en hoeveelheid:


Rs.70 per 50 gram.

Ingrediënten:

Citrus Paradisi (grapefruit) extract, kaliumhydroxide, stearinezuur, water, laurinezuur, parfum, kalium Cocoyl glycinaat, Methylisothiazolinone, palmitinezuur, glycerine, natriumtripolyfosfaat, myristinezuur, BHT, glycerylstearaat SE, Tetrasodium EDTA, Pheonoxyethanol Polyquaternium

Houdbaarheid:

Vierentwintig maanden na de datum van de verpakking.

Instructies voor gebruik:

  • Neem de benodigde hoeveelheid wasmiddel en wrijf de handen van schuim schuim.
  • Breng aan op nat gezicht en zachtjes masseren.
  • Reinig je gezicht met water.

Mijn ervaring met Yardley London Olandese Lavendel Luxe diepe gezichtsreiniging foam

Wasmiddelen spelen een cruciale rol in de huidverzorging. Na het lezen van recensies op deze reiniger, ik wilde proberen voor mijn gemengde huid. Ik was voortdurend op zoek naar dit product voor een lange tijd. Tot slot kwam ik dit reinigingsmiddel in een winkelcentrum en kocht het meteen. Er zijn twee varianten van dit gezicht schuim, namelijk Engels en Engels lavendel roze. Ik probeerde al het Engels steeg zeep en deze keer had ik het schuim gezichtsbehandeling Engels lavendel om te proberen. Dit gezicht schuim bevat grapefruit extract, dat goed is voor de huid wordt beschouwd.

Het schuim gezicht Yardley Lavendel Olandese detailhandelsverkopen in een buis van wit plastic. De buis heeft een flip-top dop lavendelkleurige. De dop sluit goed, verlies van product moet worden voorkomen. Omdat de buis ondoorzichtig, is het moeilijk om de hoeveelheid binnenlinkerzijde kennen. De productinformatie, zoals de ingrediënten, hoeveelheden, etc., is aangebracht in letters zwarten. De verpakking is eenvoudig en gemakkelijk te dragen.


Het schuim van het gezicht is wit. De consistentie is dik en romig in tegenstelling tot reguliere wasmiddelen. Door de romige consistentie, het kost tijd om het product te verkrijgen uit de buis. Een kleine hoeveelheid is voldoende om het hele gezicht reinigen. De stofzuiger heeft een sterke geur die niet goed kunnen gaan met mensen die gevoelig zijn voor de intense aroma. De cleanser schuimt goed en verspreidt zich goed op de huid en is gemakkelijk afgespoeld met water. Als je de onzuiverheden, met inbegrip van vettigheid in goede deel te verwijderen, waardoor de huid zacht en gehydrateerd, doe een vochtinbrengende crème na het reinigen niet nodig. Laat de huid glad. Deze cleanser is vrij van schadelijke chemische stoffen, zoals parabenen. Het maakt de huid soepel en droog. Bovendien elimineert ook het licht make-up.

Het bevat geen puistjes of allergische reacties op mijn huid te betrekken. Het leent een instant gloed op mijn gezicht. Over het algemeen, het is een prachtige reinigingsmiddel dat onzuiverheden verwijdert en houdt de huid olievrij voor een lange tijd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha