Wroeging koperHoe te voorkomen dat het kopen van dingen die je niet zeker!

Zelfs als je niet kunt denken aan iets, een ding is altijd aan het werk in onze schoonheid van Hersenen de "Tick Tock" winkelen. We voelen ons echt zo goed is niet het geval als we gaan winkelen? Al onze zorgen, blues en problemen lijken af ​​te nemen met elk product dat we kopen.

Maar is deze trend shopaholic gezet in soep meerdere malen. Zeker moet er tijden zijn geweest toen je de aankoop op het verkeerde moment hebben gemaakt. O gemaakt enorme rekeningen terwijl het hebben van een beperkte financiën? We kunnen met zekerheid dat dit is gebeurd met de meeste van ons.


En 'dan moet uw behoeften, wensen en financiën na te denken alvorens een shopping expeditie. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar ook voorkomen dat u zich overgeeft aan verspilling bij de uitgaven.

Hoe moeilijk het ook mag lijken, dit is hoe je kunt bereiken deze schijnbaar onmogelijke.

Als u zich aangetrokken om een ​​product te kopen na het zien van zijn nieuwe commercial op TV (en dat zal een gat in je zak branden), het beste is om een ​​poging te proeven te maken. Als het een nieuwe shampoo, afwasmiddel of conditioner, moet zakjes eerst worden getest om te zien of het past bij uw type haar of huid.

Vaak, wanneer u online aankopen doen tinten lipsticks en nagel verf niet overeenkomen met uw verwachtingen zijn niet erg vergelijkbaar met het product in kwestie. In deze gevallen is het beste om te doen is om het product te ruilen met een andere vriend. Echter, om dergelijke situaties te voorkomen is het het beste om feedback uit betrouwbare bronnen te krijgen voor de aankoop.

Doe de commerciële uitwisseling. Neem al uw cosmetica gebruikt en uitgewisseld met andere soortgelijke producten die je vrienden kunnen hebben. Op deze manier zal het niet worden verspild, en alles zal goed tevreden zijn.

Controleer uw budget voordat u uitgeeft aan bulk aankopen. Het moment dat je ogen op een geschenk doos met 2 lip kleur, 1 deo, 3 eye liners, 1 blush, 2 nacht crèmes die komt op een ongelooflijk lage prijs, weet je dat je koopt dit. Maar denk gewoon, are u echt gaan om ze allemaal te gebruiken? Speel je graag de kleuren? Je bent een meisje blozen? Gebruik deze kleuren op een regelmatige basis? Uw huid zal net zo bereid zijn om de nieuwe crème aanvaarden als de geest is bereid om ze te kopen? Het is belangrijk om jezelf deze vragen te stellen voordat u de aankoop van pakketten.

Proberen om te kopen van sites die vreemde valuta diensten aan te bieden, zoals de 30 dagen retour beleid, met name voor kleding en accessoires.

Plan vooruit, vooral als uw budget beperkt is.

Gebruik contant geld in plaats van creditcards. Met credit cards je de neiging om te winkelen en te winkelen. Maar als je contant betalen dat je knijpt wanneer je een deel met elke noot krokant. Contante betalingen zijn ook redt van de betaling van helpful die wordt geleverd samen met de betaling met een creditcard.

Ontdek beoordelingen van bloggers en andere websites voor het kopen van een nieuw product.

Weersta de verleiding om te gaan winkelen met vrienden, meer dus als je op een krap budget. Vaak in deze situaties je uiteindelijk het kopen van dingen die geen gebruik voor je hebt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha