Wortelsap is nuttig om acne te behandelen?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 17, 2015 Admin Schoonheid 0 52


Last van acne? Gevoel beschaamd om uit te gaan met je vrienden omdat je het gevoel dat je niet 'toonbaar' kijken? Wij begrijpen. Acne kan een zee serieus over uw schoonheid zijn. En als je niet direct zorgen, soms misschien wel te laat ook.

Maar ja, geen zorgen te maken over dit alles. Want we hebben een geweldige ingrediënt dat acne kan genezen in een eenvoudig en effectief! Is niets meer dan de nederige wortel thuis en het sap!


Vraagt ​​u zich af wat wortelsap bevat en hoe het kan verlichting geven van acne? Lezen om erachter te komen!

Vitamine A:

Wortelen zijn één van de rijkste bronnen van vitamine A, dat in deze in de vorm van beta-caroteen. Vitamine A verhoogt de huid gezondheid, visie en bot. Dus, in plaats van het nemen van uw dagelijkse dosis pillen, waarom niet gewoon slok een glas vers wortelsap verfrissend om op te pompen met diverse essentiële voedingsstoffen.

Vitamine C:

Wortelen zijn ook een goede bron van vitamine C, die ons lichaam helpt om collageen te produceren. Het collageen is bekend dat elasticiteit van de huid te behouden, rimpels te voorkomen en vertragen van het verouderingsproces. Vitamine C verbetert ook onze immuniteit en helpt bij het bestrijden van de bacteriën die acne huid veroorzaken.

Kalium:

Wortelen bevatten overvloedige hoeveelheden kalium. Het ontbreken van hetzelfde mineraal kan droge huid, acne, en spierspasmen veroorzaken. Een glas wortelsap zal voldoen aan uw behoeften voor kalium, die op hun beurt helpen om een ​​gezonde elektrolyt evenwicht te behouden.

Carotenoïden:

Carotenoïden zijn antioxidanten aanwezig in wortels die de immuniteit van de huid en glans verhogen. Een van de aanwezige in peen carotenoïden is beta-caroteen, dat huidcellen voorkomt slijtage en vertraagt ​​het verouderingsproces.

De dagelijkse inname van wortelsap helpt ook bij het reinigen van de lever. Gifstoffen in de lever zijn de belangrijkste oorzaken van acne en puistjes.

Wortelsap is een goedkoop, natuurlijk en onschadelijk te bevrijden onze huid tegen acne, vlekken en puistjes.

Hoe te Carrot Juice Merk:

Het wordt sterk aanbevolen om het sap te drinken op een lege maag in de ochtend naar het lichaam efficiënt te ontgiften. Onthouden van verpakte sappen als er een hoge kans dat ze kunstmatige smaakstoffen en schadelijke toegevoegde suikers bevatten. In plaats daarvan, altijd een vers glas sap bereiden elke keer als je gaat om het te doen. Het kan een beetje 'avontuurlijke en voeg wat kruiden om de smaak te verbeteren of gewoon drinken saai. Hier is een leuk recept voor degenen onder u die willen een andere smaak proberen:

Ingrediënten die nodig zijn:

  • 8-10 wortelen
  • 1 appel
  • 1 ananas
  • 1 citroen

Meng alle ingrediënten en stam met gegevens. Voeg een beetje 'zout en witte poeder van geroosterde komijnzaad. Voeg wat 'suiker naar keuze, maar houd het minimaal.

Woord van waarschuwing:

Mensen met diabetes moeten niet drinken wortelsap vanwege de aanwezige suiker erin. Degenen die sommige allergieën kunnen hebben moet ook onthouden van deze wortelsap.

En wat denk je? U kunt gebruik maken van wortelsap te maken, zonder dat ze het! Hier is hoe!

Andere toepassingen van wortelsap:

Hier zijn een aantal manieren om de wortel te gebruiken:

Masker:

Wortelen kan een manier zijn om een ​​aantal ongelooflijke masker voor te bereiden op de behandeling en acne te voorkomen.

Hoe te gebruiken:

Stoom twee wortelen en puree gelijkmatig. Meng een theelepel honing, 2-3 druppels citroensap toe en meng goed. Gelden dezelfde pack voor 15 minuten en wassen.

Cap Acne:

Ja, bent u in het midden van een acne breakout en consumeren wortelen is iets wat je niet leuk vindt? Maak je geen zorgen! Probeer Wortel Acne Cap!

Hoe te gebruiken:

Breng het wortelsap op acne en zie de resultaten zelf. Breakouts droogt snel en verdwijnen.

Cleanser:

Een schoon gezicht is een must als je wilt acne vrij te blijven. Hier is hoe je het wortelsap kan gebruiken als een reinigingsmiddel:

Hoe te gebruiken:

Meng het wortelsap en wat zout en veeg je gezicht met het zelfde met zachte cirkelvormige bewegingen. Door het herhalen van dit ritueel voor 20-30 dagen zal helpen om de lelijke littekens achtergelaten door acne te verwijderen.

Is het niet verbazingwekkend hoe een eenvoudige product van uw koelkast wonderen voor uw huid kan betekenen? Laat de huid met chemische stoffen voor de behandeling van acne niet laden. Probeer wortelsap en word acne vrij, natuurlijk!

Hoe doe je acne te behandelen? Maakt gebruik van een andere natuurlijke remedie? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha