Woodland Indian KnutselenIndianenstammen leefden in het bos in het oosten van de Verenigde Staten. Hun rijke en diverse culturen geproduceerd mooie ambachten die kan worden aangepast in de hands-on creatieve activiteiten voor kinderen. U kunt de lessen interessant voor kinderen over het bos gewassen met het proces om hun eigen objecten te creëren in de Native American stijl te combineren. Veel ambachtelijke projecten van deze aard zijn geschikt voor beginners.

Kralen Kettingen

Volgens de website van Brand Play Dough, vrouwen van het bos stammen - met name de stam Seminole - stonden bekend om hun mooie en uitgebreide kralenkettingen. Traditioneel zijn ze een parelsnoer ontving elk jaar, totdat ze werden 40. Craft kralen ketting zijn makkelijk en leuk voor kinderen van alle leeftijden, en de mogelijkheden voor maatwerk zijn eindeloos.

Lence maakt grote draad ketting omdat het zich aanpast aan een groot aantal kralen, en is sterk genoeg om korrels zwaarder houden. Meet de string, zodat het past losjes om de nek van de baby. Begin jongere jongens met pony kralen of gekleurde macaroni en oudere kinderen kunnen glaskralen gebruiken. Suggereren dat ze een reeks van kettingen die overeenkomt met hun leeftijd, net als de Indianen oosterse bossen.


Dream Catcher

Droom jagers zijn gebruikt door indianen in de Verenigde Staten, in het bijzonder de Algonkin stammen. Laat ze opknoping voor de baby kribben aan de slechte dromen te vangen en laat goede dromen passeren. Dream Hunters kan eenvoudig of uitgebreid zijn, afhankelijk van de verbeelding en de voorkeur van het kind. Begin met een cirkel van hout - je kunt kleine takjes folden of gebruik een stuk hout gemonteerd, als een cirkel kruissteek. Knooppunt een touwtje of draad lus aan de bovenkant en herhaaldelijk om het frame van de cirkel, met een spatie tussen elke cyclus, totdat het werkt helemaal rond; de werkstreng naar binnen om een ​​effect geknoopt. Na het maken van de eerste singels, opknoping veren aan de onderkant om een ​​touch te geven.

Bowl Game

De kom spel komt uit de Iroquois mensen en is een eenvoudige ambachtelijke moet worden gebruikt om kinderen te leren van de cultuur. Alles wat je nodig hebt om dit spel houdt rieten papier plaat, papier korrel van hout contact, permanent markers en droge bonen die gekleurd zijn aan de ene kant om te gebruiken als speelstukken. Snijd het papier te passen in de steunplaat van het papier en laat de kinderen versieren in vier secties. Volgens de website Think Quest, "De houten kom is versierd met vier symbolen clan -. De beer, wolf, schildpadden, herten, en" Zodra de kaart is verfraaid, trek de lijm en plak het aan ' binnenzijde van de plaat houder. Om kom spelen, zet zes bonen in de kom en kom klap tegen de grond. Als vijf van de zes bonen hiermee gekleurde kant naar boven, de scores van de spelers; de eerste 10 punten wint.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha