Winkelen tips voor meisjes: 10 goede tips over hoe om te winkelen als een proWinkelen tips voor meisjes: 10 goede tips over hoe om te winkelen als een pro

Heb je je ooit afgevraagd waarom is het dat sommige dagen kun je uren en uren winkelen, maar kom terug met niets? Nou, winkelen is een kunst en een vaardigheid die kan worden geleerd, en je zult blij zijn te weten, het duurt oefenen! Maak uw winkelen leuker en productiever en lees deze tien tips over hoe om te winkelen als een pro:

1. Houd een album van de mode

Voordat een van de grote kleren shopping tips is om een ​​album van de mode te houden. Wanneer u een foto van een jurk je wilt zien, knippen en bewaren, of op te slaan op een website zoals Pinterest. Houd een album van de mode ideeën zal u inspiratie voor uw reis bedrijf, zodat u vooruit kunt plannen en ontwerpen van uw kleding voordat u zelfs uw huis te verlaten.


2. Sla uw benen en laat online eerste

Soms, het is gewoon niet de moeite waard het gedoe van sjouwen rond de winkels en je kunt alles wat je nodig hebt kopen, en goedkoper in te kopen online. Als je iets wilt proberen voordat je koopt, probeer dan op de winkel en krijgen dan de goedkoopste prijs online, als je thuis komt.

3. Blijf geconcentreerd

Een ander goed advies kleding winkelen is om te onthouden om geconcentreerd te blijven. Lord Brand, brand! Niet worden afgeleid door de speciale displays en uitnodigend. Het gaat op zoek naar wat je hebt te komen en kopen het, of je thuis bent met zakken van de kleding die je nooit van plan om te kopen in de eerste plaats.

4. Controleer uw kast voordat je winkel

De balans opmaken van wat je al hebt voordat je de winkels. Kijken wat je al hebt, maak een lijst van wat je nodig hebt en niet te vergeten de basics, maar ook nieuwe kleren. Het heeft geen zin om te verdubbelen op wat je al hebt, dan besteden het geld aan iets anders in plaats.

5. Niet kopen als je niet zeker

Volgende belangrijke tips kleren winkelen is om te voorkomen dat het kopen van iets wat je niet zeker bent over het. Als u niet zeker over het in de kleedkamer van een winkel, dan is de kans groot dat u niet zeker als je thuis niet. U kunt altijd terug, maar wie de moeite heeft ?!

6. Denk kleren, niet de individuele stukken

De aankoop van een enkel item, omdat het ziet er geweldig is prima, maar alleen als je iets om te dragen met het hebben. Winkel met kleren in het achterhoofd, in plaats van voor de individuele items en dan zul je een beter idee van wat je echt zoekt.

7. Neem de tijd en kijk rond

Niet te snel. Neem de tijd om dingen uit te proberen en, als ze niet helemaal goed, probeer dan een andere winkel. Zelfs als je uiteindelijk terug in de winkel nogmaals, het is de moeite waard om de extra inspanning om dingen die zijn precies goed te krijgen.

8. Ontwikkel een begroting

Tips bevatten commerciële kleding ook na te denken over uw budget. Kwaliteit is belangrijk, maar de meesten van ons werken voor een budget. Budgettering verschillend voor verschillende mensen zal zijn, maar een goede regel is om te overwegen hoe vaak u een item dragen. Een paar jeans die je over en weer is het de moeite waard om meer geld op, een top die je maar een keer of twee keer dragen dragen.

9. Vergeet niet de Tailoring service

Hoewel niet geadverteerd, de meeste winkels bieden een maatwerk dienst die u kunt gebruiken. Als een kledingstuk een kleine verandering om het perfect te maken heeft, niet bang om te vragen, of het kan worden vastgesteld uit de winkel.

10. Controleer altijd voor kwaliteit

In je haast om alle items op uw lijst te krijgen, vergeet dan niet om de kwaliteit te controleren. Controleer of de afdrukken goed zijn uitgelijnd, de naden zijn recht en geven de naad een beetje 'getrokken. Als het lijkt los, dan is het niet gaat duren voor een lange tijd.

Wat zijn uw beste tips kleding winkelen? Hoe om te winkelen als een professional?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha