Windmolens voor kinderenMaak veel verschillende ambachten voor kinderen met een thema windmolen. Windmolens ambachtelijke kan louter decoratief zijn, of aanbieding zeilen werken uitgevoerd in de wind. Zij kunnen oude, historische molens stijl, moderne windmolens zijn elegant, of gewoon een werveling waarop kinderen de weg draait de wind de zeilen van een windmolen zijn. Ambachtelijke Windmill bieden uitstekende mogelijkheden voor kinderen om te leren over de wetenschap van de wind.

Pinwheels

Windwijzers bieden een eenvoudige ambachtelijke idee dat kinderen de weg wijzen draait de wind de zeilen van een windmolen. Een Pinwheel is een eenvoudige stok en zeilen windmolen, verbonden aan de stok met een deuvel, brad, of pin. De zeilen kan worden geconstrueerd van de bouw papier, een ander stevig papier of lichte plastic, cut-staat. Een eenvoudig ontwerp zeilen begint met een vierkant papier met vier sleuven snijden van de ene hoek naar het centrum en hoeken aan de pen over het midden van het papier.

Windmolens Twee-dimensionale

Collages, schilderijen en tekeningen van windmolens kunnen historische of moderne windmolens te vertegenwoordigen en te helpen kinderen te leren over elkaar. Teken de zeilen met de rest van het beeld, of gesneden uit papier en bevestig deze aan de juiste plaats met een tack of brad. Kinderen kunnen een boek met tekeningen van historische molens uit verschillende landen te maken. Of ze kunnen ontwerpen hun eigen windmolens uit hun fantasie en maak een muurschildering met hun klasgenoten.


Working Windmolens Three Dimensional

Bouw een klein model van een windmolen uit een doos, pak melk, of een rol wc-papier. Een plug of breien langste naald, die door de openingen aan beide zijden van de doos passeert biedt een veilige bevestiging van de zeilen. De zeilen kunnen ook worden gekoppeld aan slechts één kant met een brad of overstag. Versterking van ronde gaten waar de zeilen en bevestig doos met gelijmde op papier cirkels. Verf de molen of versieren met bouw papier.

creatieve variaties

Windmolens bieden een decoratieve thema voor een artistieke creatie. Een klei bas-reliëf of windmolen kan geen driedimensionale draaien zeilen, maar kan een decoratie nostalgische zijn. Trace de hand meerdere keren van een kind, en snijd de vormen met de hand uit papier om een ​​cirkel van zeilen de hand afdruk te maken. Gebruik de windmolens voor een ambacht textiel en leren kinderen eenvoudige borduurwerk, batik textiel verven, of hoe je samen een quilt met een thema molen gezet. Het maken van een peperkoek huis molen met draaiende gegarandeerd met een pepermunt stok zeilen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha