Wimpers kleurrijke make-up - stap voor stap met foto'sDe zomer is op zijn hoogtepunt, dit is het moment waarop we allemaal proberen om heldere ideeën en heldere frisse en leuke kijken. Is het niet? Zomers werkelijk kijken saai en versleten. De hitte en vocht is genoeg om het leven te trekken uit onze huid. Dat is waarom we moeten harder werken om mooie kijken in deze hete zomermaanden. Het kan de truc helpen? Zeker kan! Met de juiste stappen, kan make-up wonderen doen!

Als het gaat om unieke en frisse kijk, hoe kunnen we vergeten onze ogen? Hoe je wimpers met een aantal heldere en levendige kleuren te schilderen? Ja waarom niet? Dit is precies wat je nodig hebt om omhoog te trekken uw blik op een warme dag. Vandaag brengen wij u een geweldige truc leuke truc om de wimpers te schilderen met kleur, gemakkelijk thuis met een vloeibare eyeliner.


Dingen die nodig zijn voor de gekleurde wimpers Make-up Tutorial:

Wat heb je nodig voor deze leuke om naar te kijken? Niets te duur of buiten je bereik, neem een ​​kijkje in je escort truc en je bijna alles wat je nodig hebt voor deze look te vinden.

  • Gekleurde Liquid Liner - de controle van de intensiteit van het pigment en intense kleur payoff.
  • Licht Goud Eyeshadow.
  • Oogschaduw borstel (optioneel) - kunt u uw vingers gebruiken om oogschaduw toepassen.

Kleurrijke Wimpers Make-up Tutorial:

Bent u klaar voor wat plezier truc?

Stap 1:

Kies een goede concealer en toe te passen onder de ogen om de ogen te benadrukken. Hier, ik gebruikte de Kryolan Derma Camouflage Concealer. Gebruik vervolgens een poeder compact doorzichtig of gekleurd om de concealer, die zal voorkomen dat kreuken en fusion product ingesteld. Hier heb ik gebruik gemaakt van de compacte Lakme Gezicht Stylist. Dan, breng dan een licht gouden glinsterende oogschaduw rond de ogen te dekken met behulp van de vingers of kwast. Pat en blend oogschaduw zachtjes om een ​​natuurlijke afwerking te verkrijgen. Hier gebruikte ik de oogschaduw palet Lakme in Tanjore Rush voor goud oogschaduw.

Stap 2:

Neem een ​​zachte borstel en mengen vegen bochten over het gebied om een ​​vlotte en regelmatige krijgen. Krul dan je wimpers tot een enorme invloed aan toe te voegen. Hier heb ik gebruik gemaakt van de Gezichten Canada wimperkruller om wimpers te krullen.

Stap 3:

Kies 2 of 3 gekleurde eye liners van uw keuze. Hier heb ik gebruik gemaakt van een pastel turquoise, kobalt blauw en een blauwpaars eyeliner. Vervolgens start het schilderen van een boost in een tijd voorzichtig met het vloeibare liner. Denk er altijd aan het werk van de wortel naar de punt van de wimpers te krijgen een nog kijken. Het is beter om te schilderen beide zijden van de wimpers, zodat wanneer je knippert of bat uw wimpers, het zal schoon en uniforme alles rond te kijken. U kunt de wimpers verven aan uw voorkeuren. Ik wilde alleen maar kleine intervallen tussen de pastelkleurige voeringen groen en blauw oog. Daarna begon ik te spelen met de kleur blauw eyeliner willekeurig naar een leuke en schitterende uitstraling te creëren.

Stap 4:

Verf alle wimpers en laat ze drogen voordat u naar de onderste wimperlijn. Zodra de wimpers zijn geschilderd misschien onhandig kijken en elkaar geplakt vanwege de formuleringen enigszins zware eyeliner, maar er is geen zorgen te maken, want het droogt uit, het ziet er schoon en zelfs. Als uw wimpers een beetje draaien stijf na het drogen, gebruik gewoon een schoon wattenstaafje om push up, net als curling met een krultang.

Stap 5:

Verf de onderste wimpers op dezelfde manier om de look truc te voltooien. Als u nog overblijfselen van eyeliner is aangesloten op uw oogschaduw, gebruik wattenstaafjes om voorzichtig schoon en je bent klaar.

Het was niet een leuke en coole truc om deze zomer te proberen? Probeer deze eenvoudige, maar buitengewoon trucs en sloeg de hitte!

Heb je niet iets speciaals proberen om er goed uitzien tijdens de zomers? Deel uw tips met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha