Wilton Decorating Tips GuideWilton Decorating tips worden omgezet in creatieve kunstenaars van cake met buttercream icing. Of u nu een amateur of professional, kan de tips helpen bij het maken verschillende vormen en effecten, hoe u uw taart te versieren.

Functie

Wilton Decorating tips zijn kleine metalen kegels die hechten aan zakken gevuld met buttercream icing. Wanneer een cakedecorateur zak schudden, waardoor ijsvorming door de punt naar voren in de vorm of stijl van de tip is ontworpen om te produceren. Suggesties zijn gestempeld met identificatienummers, die zij gebruikt in haar Wilton taart decoreren instructies.

Effecten

Verschillende suggesties Wilton kunnen rechte lijnen, zowel smal en breed te creëren; sterren; bladeren en bloemen; rozen en rozen; schelpen; en andere decoratieve vormen. Elk type tip in verschillende afmetingen te produceren, bijvoorbeeld, een groot blad of blaadje. Enkele tips werken het beste voor de randen, en anderen om grote gebieden te vullen. Beginnende decorateurs kunnen advies en hulp, maar ook ideeën voor projecten te vinden, op het terrein van Wilton.


Care

Decoreren tips, heeft vernikkeld messing niet roesten. Na elk gebruik, wassen met warm water en zeep. Het warme water moet elke buttercream kers op de top op te lossen, maar als enkele resten, kan een kleine borstel te gebruiken om het te verwijderen. De tips kunnen lucht of handdoek. Wilton suggereert het opslaan van tips over pinnen om te voorkomen dat ze gebogen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha