Wilt u vrienden met je ex zijn? 10 redenen waarom je moet niet zinvolWilt u vrienden met je ex zijn? 10 redenen waarom je moet niet zinvol

Het lijkt misschien een goed idee, maar zijn vrienden met een ex werkt zelden. In veel gevallen is het eigenlijk het teken van iemand die niet lijken te laten gaan, of heeft niet de moed om te zeggen dat het voorbij is. Hier zijn tien goede redenen waarom je echt niet moet proberen om vrienden met je ex te zijn:

1. U wilt niet over horen, als ze op bewegen

Hoe hard je denkt dat je kunt worden, waarschijnlijk houdt gevoelens voor je ex. Als een vriend, ga je alles te weten over zijn nieuwe vrienden en wat ze waren tot elkaar, en dit kan echt moeilijk.


2. Het kan tegenhouden het nieuwe merk, de prachtige relaties

Je zou kunnen missen op nieuwe mogelijkheden, nieuwe mensen, alleen maar omdat je nog steeds vrienden met je ex. Je zou kunnen denken dat je gewoon vrienden, maar ook zou jezelf zetten van uw ex voordat nieuwe vriendjes, voor de oude tijden.

3. Het kan een extreme marteling

Omdat vrienden met je ex kan leiden tot extreme marteling, voor beide. Er zullen momenten zijn waarop je gewoon wilt om hem te kussen, of geef hem een ​​dikke knuffel en je hebt om jezelf terug te houden. Je zal goed van bewust dat je niet voorbij het teken dat het daadwerkelijk kan maken van de super-harde vriendschap.

4. Uw nieuwe vriend zal nooit begrijpen

Uw nieuwe vriend zal absoluut een hekel aan het idee van uw zien van een voormalige regelmatig. Het zal onvermijdelijk jaloezie en achterdocht en in ieder geval leiden, hoe zou je je voelt over het, als de rollen waren omgedraaid?

5. Je weet dat het voorbij is, maar het?

Terwijl je duidelijk in je hoofd kan zijn dat dit is gewoon een vriendschap, is hij? Het zou zomaar kunnen dat hij niet kan laten gaan en alles wat je doet is het maken van dingen erger voor hem. Dus, heb je vrienden met je ex zijn? Jij beslist!

6. U hebt gedeeld intieme momenten dat gewoon niet kan worden vergeten

Je kunt niet zomaar lege momenten uit je leven en, net als veel van uw andere mannelijke vrienden zag je naakt en sliep met? U zult hebben gedeeld vele momenten met je ex, goed en slecht, en er zullen momenten zijn die worden onthouden en onvermijdelijk spanningen en jaloezie veroorzaken.

7. Het zal u te houden in het verleden

Je zult nooit in staat zijn om te laten gaan van het verleden, want het is daar, recht voor je, in je 'vriend'. En 'veel beter om dat hoofdstuk van je leven volledig te sluiten, en dan kan je vrij naar de volgende te bewegen.

8. U bent waarschijnlijk de meeste kans om te eindigen in bed weer sluiten

Een paar glazen wijn, een aantal opmerkingen en flirterig, voor je het weet, ben je wakker de volgende ochtend met veel spijt. Eindigend in bed weer is een andere valkuil op de weg naar vrienden met je ex zijn. Er is altijd een goede kans dat dit gebeurt en dat zou kunnen leiden tot veel consequenties, waaronder het einde van je nieuwe relatie.

9. Echte vrienden kunnen praten over alles

Je moet in staat zijn om te praten over bijna alles een echte vriend, maar met een ex, moet je voorzichtig zijn bij de bespreking van een aantal dingen. Er zullen een aantal zeer moeilijke en één of beide, het kan gemakkelijk verstoord door wat begon als een argument volkomen onschuldig gesprek geworden.

10. U kunt niet alleen die gevoelens uit te schakelen

De belangrijkste reden waarom dit zo moeilijk is dat je een mens bent. Je kunt niet zomaar uitzetten je gevoelens voor een andere persoon en doen alsof dat ze ooit hebben gehad. Voor dat dat gebeurt, moeten zowel deel zijn en dat is niet gebeuren, als je probeert om vrienden te worden.

Als je vrienden met je ex? Denk je dat het goed is om vrienden met een ex te zijn?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha