Willen nagels sterk?CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Lele Breveglieri

Wie wil er niet om mooie en sterke nagels? Elk meisje doet. Maar het lichaam van een meisje vraagt ​​meer aandacht van een jongen. Laten we eens kijken naar dat een aantal belangrijke aspecten van onze voeding en het eten die ons kunnen helpen om sterke nagels!

Elke cel in ons lichaam heeft om de juiste hoeveelheid voedingsstoffen voor de gezonde ontwikkeling Dus onze voeding elke dag zou moeten bestaan ​​uit gezonde dingen en evenwichtig, groene groenten hebben. (Vergeet niet om blancheer de groene groenten in warm water om zich te ontdoen van de bovenste laag van pesticiden te krijgen en een goede hoeveelheid eiwitten, vitaminen en mineralen.)


Als je denkt dat je een gezond dieet in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging, maar nog steeds last heeft van broze nagels en nagel zacht, dan moet er een ander intern probleem zijn. Raadpleeg onmiddellijk een arts.

Hier is hoe te sterke nagels waaronder de volgende voedsel in uw dieet te krijgen.

Dieet te hebben sterke nagels

Eiwit:

Nagels worden gevormd uit de structuur van eiwit keratine en derhalve de overvloed van eiwitten helpt om goede nagels handhaven. Zuivelproducten, zalm en kip zijn goede voorbeelden van eiwitten. Als je een vegetariër bent dan moet je onder andere spruiten, tofu, paneer, gist, algen, gedroogd fruit, enz. In uw dieet. U kunt een proteïne shake met eiwit poeder drinken en begin uw dag of maak een eiwit te schudden met melk, eieren en banaan. Dit is een must om je nagels sterker te maken.

VITAMINEN: Tekort aan vitamine A kan leiden tot problemen met de opname en verwerking van eiwitten uit het voedsel dat je in. Voedingsmiddelen rijk aan vitamine A zijn lever, eieren, fruit en groenten rood, geel en oranje, en veel donkergroene bladgroenten

Gebrek aan vitamine C kan leiden hangnails.You moeten proberen om meer citrusvruchten en bessen voor tekort aan vitamine C te eten

Pompoenen en wortelen of hun sap, meer groene bladgroenten zoals bonen (geblancheerd en gedeeltelijk gekookt), linzen, zoete aardappelen, allemaal zijn rijk aan vitamine A en B.

Lage niveaus van vitamine D kan leiden tot inefficiënte opname van calcium uit calcium-rijke voedingsmiddelen zoals melk, kaas, boter, etc. U kunt ook vitamine D3 te kopen in vloeibare vorm, voeg een paar druppels water en neem het als een aanvulling elke dag. Vitamine D werkt in combinatie met calcium en tekort kan leiden tot droge en broze nagels.

Mineralen:

Nagels zwakke betekent dat er een tekort in het lichaam wat silicium, zink, ijzer, koper, jodium en selenium.

Ik weet zeker dat velen van jullie een vorm van witte maan in de plaats waar de nagel aan de cuticula hebben gezien, kan een gebrek aan ijzer en/of zink aan te geven. Dus nu weet je dat er weinig leuke ontwerp op de nagel, die gezien wordt is niet iets om bemind te worden. Besteed aandacht aan uw dieet!

Met meer dan voedsel dat gehalte aan mineralen in hen heeft. Deze zijn zoals bonen, donkergroene groenten, pompoenpitten, zwarte linzen en groenten, vlees, zoals lever of de nieren voor biologisch vlees en ook niet vergeten om vis shell.

Gebruik keukenzout heeft jodium toegevoegd. Gebruik geen zout van slechte kwaliteit.

Nagels bevatten ook zwavel om voedsel zoals brocolli, spruiten, kool en uien die kunnen voorkomen dat de nagels van chippen en weg te nemen hebben.

Ik hoop dat dit artikel over hoe je sterke nagel tips helpt te hebben! Geen reactie geplaatst.

Bonus: Een gratis applicatie met nail art ontwerpen voor beginners en gevorderden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha