Wie was de eerste model van de wereld?Wie was de eerste model van de wereld?

In totaal heeft Betty Brosmer meer dan 50 verschillende schoonheidswedstrijden won. De verhoudingen van haar zandloper figuur zijn gewoon geweldig: 37-18-36!


Betty is geboren op 2 augustus 1935

Zijn mooie gezicht en sierlijk figuur zou regelmatig te zien in paginagrote advertenties in publicaties zoals Esquire, Life en The Saturday Evening Post, Fortune en Time, etc.

Na het verschijnen van Betty Sears Roebuck & catalogus, haar reclamebureau begon te worden gebombardeerd met vele verzoeken om de foto sessie boeken met deze nieuwe icoon van de Amerikaanse schoonheid.

Toen Betty draaide 16 - de overvloed van diverse schoonheidsbehandelingen titels begon haar te slaan bij verrassing opnieuw en opnieuw. Het won meer dan 50 schoonheidswedstrijden voor de leeftijd van 20.

Betty is verschenen op honderden verschillende kalenders.

Het was de hoogste model van Paid van zijn tijd. Betty was de eerste echte Super Model.

Het werd een van de eerste modellen om alle rechten op zijn foto's bezitten.

Betty was ook het eerste model een percentage ontvangen telkens zijn foto werd gepubliceerd.

Marilyn Monroe had zijn echte doorbraak na 1955. Van 1948 tot de jaren '50 Betty was de referentie van perfecte vrouwelijke schoonheid. Hij speelde de hoofdrol in de ontwikkeling van het beeld "pin-up girl".

In 1961, de 26 jaar getrouwd Betty Joe Weider - de beroemde Canadese bodybuilder en mede-oprichter van de Internationale Federatie van bodybuilders. Het was de maker van de Mr Olympia, Masters Olympia en mevrouw Olympia bodybuilding wedstrijden. Joe Weider was ook de uitgever van miltiple bodybuilding en fitness-gerelateerde tijdschriften, in het bijzonder mannelijke fitness, Vorm, Muscle & Fitness, Flex.

Arnold Schwarzenegger gecrediteerd Joe Weider met inspirerende hem naar de Verenigde Staten om te komen en in te voeren bodybuilding.

Betty en haar man Joe Weider:

In 1981, Betty mede-oprichter van een publicatie van de gezondheid en fitness voor vrouwen - Shape Magazine, waar hij nog twee kolommen van het tijdschrift schreef: ". De gezondheid van Betty" "Body door Betty" en Verschillende miljoen maandelijkse lezers nog steeds genieten van het schrijven.

Foto's zijn eigendom en auteursrecht van Betty Brosmer.

(0)
(0)
Opmerkingen - 4
  3   1
April 16, 2015 | 09:50:37 | later 1 uur

Ik hou van je!

  5   2
April 16, 2015 | 11:23:59 | later 2 uur

Hou van je website. Ik heb zoveel geleerd. Je bent een mooie dame. Ik hou ook van Betty Brosmer en Marilyn. Ik had nooit gelezen haar eerste citeert. Dank

  1   0
April 16, 2015 | 15:21:04 | later 6 uur

Heel erg bedankt voor jullie geweldige reacties Alisha!

  2   0
April 16, 2015 | 20:16:07 | later 11 uur

Ik ben bookmarking uw feeds ook 'was een heel goed idee! Ik wil alleen maar zeggen dank u voor de informatie die u heeft gedeeld. Gewoon overgaan tot dit soort put up samen te stellen. Ik zal je ware speler. Nogmaals bedankt.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha