WERKWIJZE verliezen £ 100Methode tot 50 kilo gewicht te verliezen

Je kunt verliezen overtollige £ 100, en hoe? Hallo mijn naam is Ana en ik heb 25 jaar. Mijn huidige gewicht is £ 230 en 104 pond. En 'te veel en ik deed alles om gewicht te verliezen en het werkt niet voor mij. Mijn vraag is als een persoon als ik gewicht kan verliezen om mijn normale gewicht te bereiken zou 145 of zo en hoe zijn. Ik diëten vanaf £ 10 te doen en weer omhoog gaan en dus mijn maag begon te verder dalen. Ik hoop dat je me kunt helpen. Heel erg bedankt Ingezonden door Ann

Hallo Ann: Er zijn methoden tot 100 kilo of meer verliezen, aangezien veel mensen hebben laten zien. Echter, deze niveaus van overgewicht, hebben hun bodem met een volledige behandeling, die de bevat bereikt dieet, oefening en psychologische ondersteuning, van essentieel belang te voorkomen dat in terugval.

Deze site is geen vervanging van overleg met een arts, maar levert bruikbare die kan worden vergeleken met een bezoek aan een specialist informatie. Daarom methoden £ 100 (50 pond) gewicht moet niet worden beschouwd als een enkele behandeling en definitief verlies, want op dat niveau van overgewicht vraagt ​​om een ​​persoonlijke evaluatie en monitoring.

Maar ik kan u verzekeren dat U £ 100 of meer lichaamsgewicht verliezen. Het probleem is dat om te lezen van een notitie is niet voldoende, want het is een Maatwerk, dat de steun van een getrainde professional en een nodig volledige behandeling die regelmatig moeten worden gecontroleerd. Het programma van het gewichtsverlies is gebaseerd op drie pijlers: dieet, lichaamsbeweging en mentale kracht.


  • Geen dieet dat een calorie tekort veroorzaakt, is het onmogelijk voor het lichaam om vetreserves gebruiken om de voedingsstoffen die het nodig heeft, en dat door de aanname is altijd een surplus. Daarom is het essentieel om uw dagelijkse calorieën te verminderen.
  • Lichaamsbeweging, voedingssupplementen, omdat het helpt te verbranden overtollige calorieën en de snelheid van uw stofwisseling om vet te verminderen.
  • In deze gevallen moet bij voorkeur neem obesitas als een probleem gedrag, verslaving, en hier heb je de steun van hoogopgeleide professionals die wetenschappelijke validiteit te hebben, en de methode is om ondersteuning van groepen vormen als het gaat om de ziekte vanuit een heel ander perspectief dan gebruikelijk.

Gebleken is dat de suiker en geraffineerde bloem zijn verslavende stoffen die receptoren beïnvloeden de hersenen als een drug, is het dringend aan te elimineren uit de voeding. Het is echter uiterst moeilijk, is het niet mogelijk zelf te beheren.

In die zin is de Doctor Ravenna, specialist obesitas, zegt: "De zichtbare, is het orgaan dat spreekt vanuit zijn plezier, maar we moeten verder gaan, naar de gedragingen die leiden tot een overschrijding van die instantie die door het gebrek aan actie." ... "Als we behandelen obesitas, worden we geconfronteerd met een probleem van gedrag, een verslaving of een neiging om meer dan nodig te eten. Omdat het vet is om" overdreven "in het gedrag, lichaam, bord en in detail"

Hoop dat het helpt.
Een begroeting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha