Wenkbrauwen voor een rond gezichtDe wenkbrauwen zijn een zeer belangrijk onderdeel van uw gezicht. Hun vorm en het uiterlijk kan invloed hebben op je uiterlijk. U kunt vorm je wenkbrauwen zoals u dat wilt, natuurlijk, het houden van de vorm van je gezicht in het achterhoofd.

Voor ronde gezichten, er is een gebrek aan hoeken op het gezicht, waardoor het lijkt groter dan gebruikelijk, en de kin is iets afgerond. Ze zien er ook dikker en voller, maar dit kan worden opgelost met de hulp van enkele tips en trucs. Hier bespreken we enkele wenkbrauw vormen die er geweldig uitzien zonder je gezicht te kijken breder.


Beste wenkbrauw vormen voor ronde gezicht:

U moet de vorm van het gezicht, dat gewicht zou verliezen en markeer de functies op je gezicht ronde kiezen. U kunt de traditionele techniek van het draadsnijden of opt gebruiken voor het tegenovergestelde threading om wenkbrauwen vorm te geven. Je moet voorzichtig zijn om de wenkbrauwen vorm te zijn, want een verkeerde vorm van de hele look kan ruïneren. Omdat je gezicht rond is, moet u een definitie toe te voegen aan uw benig scherpen. Er zijn zes vormen van het voorhoofd, in het algemeen, zoals bijvoorbeeld afgeronde vormen hoekig gebogen, plat, hard en zacht. Onder deze zes varianten, de volgende is de beste wenkbrauw vorm voor ronde gezicht:

Het wordt aanbevolen om drie vormen die meestal verschijnen vleiend op alle gezichten rond van vorm dikkere wenkbrauwen.

Moeilijk schuine:

Het is belangrijk om rond gezicht zoveel mogelijk te rekken. Dit kan worden bereikt met een scherpe of hoge boog, die wordt beschouwd als de beste wenkbrauw voor ronde gezicht. Arco zacht of zoete gezicht maakt het kijken meer rond, dus moet je deze bogen negeren. Hoe dit vorm te bereiken? Voor dit formulier moet de wenkbrauwlijn direct naar de top houden en dan naar beneden naar de randen. Hoge bogen je je ogen open, terwijl het gezicht ziet er dun. Aangezien de wenkbrauwen zijn ver weg van de neus, zou deze vorm je gezicht lijken dunner.

Zachte hoek:

Ronde vrouwen kunnen hebben zowel zachte vormen wenkbrauwen hoek schuine of hard. De zachte schuine heeft zachte pieken en bochten. Deze vorm kan hebben lage of hoge bogen. De hoge bogen beste werken voor ronde gezicht, omdat het helpt om het gezicht ziet er dunner dan breder. Vrouwen die ongemakkelijk met hoge bogen kan als alternatief gebruik zachte schuine wenkbrauw vorm. De schuine harde maakt het gezicht er jonger. Dit formulier helpt dik gezicht slanker en kortere gezichten langer kijken. Hoewel deze vorm geeft een harde blik, maar het werkt goed op een rond gezicht. Hoe dit vorm te bereiken? Hoekige vormen, zowel harde als zachte maken een kijkje delicaat voor vrouwen in de vorm van een rond gezicht. De vorm is recht en loopt rond de bovenste en onderste hoeken van de voorzijde. Deze vorm is ook bekend om de persoon er langer.

S-vormige:

Wenkbrauw vorm S-vorm lijkt op de vorm wenkbrauwen schuin zacht. Het formulier begint met een licht gebogen lijn en de hoek van het gezicht vrij rond. Maakt de ronde vorm van het gezicht langer. De vorm maakt de wenkbrauw eruit zoals de letter S. Dus de vorm is S-vorm genoemd. Deze vorm wenkbrauwen dat slechts één geschikt type gezicht, dat een mengsel van de hoek en bocht. Deze vorm zorgt voor een glamoureuze uitstraling aan uw gezicht. Hoe dit vorm te bereiken? De wenkbrauw gevormde S rond gezicht lijkt sterk op hoog vormige wenkbrauw gebogen. Je moet je wenkbrauwen recht te houden aan de neus, waardoor er een lichte kromming. Echter, deze vorm van het gezicht is niet erg vleiend aanbiedingen gezichtsbehandelingen kijken.

Ook adviseren wij u om afstand van zowel wenkbrauwen afgerond en platte wenkbrauwen blijven, want naast rondheid.
Hier zijn een aantal beroemdheden slaat aangepakt en hun stijlen wenkbrauw.

Vanessa Williams Wenkbrauwen Geïnspireerd:

Hij heeft een rond gezicht en wenkbrauwen worden gevormd schuine zacht dat maakt haar gezicht er minder vol en geeft een goede blik op zijn gezicht. De wenkbrauwen zijn dun en niet erg dik, waardoor het gezicht langer.

Jennifer Aniston Wenkbrauwen Stijl:

Ze gebruikt het medium om dikke wenkbrauwen frame het gezicht. Met behulp van een hoge gebogen wenkbrauw vorm, krijg je een langer gezicht en dun.

Grace Kelly Style Wenkbrauwen:

Als je haar ziet op de foto hierboven, zijn boog is niet een hoge boog, maar een zacht naar beneden netjes. Houdt zijn wenkbrauwen dik en natuurlijke. Om deze look te bereiken, dan kunt u in de wenkbrauwen te vullen en onderhouden van de boog subtiel en niet zo perfect.

Britney Spears Geïnspireerd Wenkbrauwen:

Sport Britney een hoge boog, een schijf die hoekige wenkbrauwen houdt medium dikte. Het vult de wenkbrauwen om ze belangrijk en meer gedefinieerd maken. De hoge boog zal de illusie van een lang gezicht te geven.

Enkele tips om uw wenkbrauwen zien er beter uit:

Laten we eens kijken naar een paar stappen, kunt u uw wenkbrauwen kijk je best:

  • Vul de gaten in je wenkbrauwen met een donker potlood om een ​​natuurlijke uitstraling te geven.
  • Na het vormgeven van wenkbrauwen, voorhoofd gebruik poeder om overtollige olie te verwijderen en maak je wenkbrauwen er natuurlijk uitzien.
  • Borstel de wenkbrauwen met een borstel spoolie of masseer zachtjes met je vingers om de bloedcirculatie in het gebied te vergroten.
  • Regelmatig hydrateren je wenkbrauwen met gember sap, die bijdraagt ​​tot het verminderen van haaruitval.
  • U kunt ongewenste haren te verwijderen onder de wenkbrauwen, maar voorkomen dat over-pincet. Het kan permanent haarverlies veroorzaken.

Ik hoop dat deze tips zullen u helpen bij het kiezen van het juiste model voor wenkbrauw rond gezicht.

Bron: 1, 2, 3, 4, 5

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha