Welke wenkbrauw vormen past bij uw gezichtsvorm?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 22, 2015 Admin Schoonheid 0 14


Heb je ooit in de voorkant van je spiegel stond en vroeg zich af wat het is dat een ding dat kan je er meteen glamoureuze? Dat make-up Ik denk dat zal mijn ogen open? Of iets 'uit is op mijn gezicht. Wat is het? Waarom niet een kijkje nemen op je wenkbrauwen te nemen? Ze zijn behoorlijk gevormd? Het kan, no.

Nu hoe moet een bruidegom wenkbrauw vorm die zal je gezicht vleien? Zoals alle kapsels niet geschikt voor alle gezichtsvormen, hetzelfde geldt bij de wenkbrauwen. We weten allemaal dat er zes gezicht vormen- lang, rond, ovaal, vierkant, diamant en hart. Laat jij de beste wenkbrauw vorm die ziet er geweldig uit op je gezichtsvorm.


Hoe om de vormen van de wenkbrauwen perfect kiezen voor vormen van gezichten

Stap 1: Bepaal de vorm van het gezicht

Dit is uiteraard de belangrijkste stappen. Niet alle vormen wenkbrauw gaan met alle gezichtsvormen. Omdat je niets over je gezichtsvorm kan doen, is de enige manier om te gaan is om de vorm van de wenkbrauwen aan te passen!

Sta voor de spiegel en te controleren met deze illustraties. Dat moet je vertellen wat je gezichtsvorm is!

Stap 2: Neem de juiste vorm

Dus nu dat je weet wat je gezicht vorm is, we ons wenden tot wat zijn de formulieren wenkbrauw moet je proberen en je moet vermijden.

Lang gezicht:

Als je een lang gezicht, zou je doel zijn om het er ronder. Vermijd wenkbrauwen gebogen; Het zal alleen je gezicht te maken langer. Houd de wenkbrauwvormen flat. Wenkbrauwen vlak met een lichte buiging naar beneden of geen curve op alle, tientallen verminderen van de lengte van het gezicht waardoor het lijkt ronder. Dit is de perfecte keuze voor alle vormen van wenkbrauwen lang gezicht.

Rond gezicht:

Voor een rond gezicht, je moet maken je gezicht kijken hoge longer.Create wenkbrauwen. Als je niet van spitsboog, dan kiezen voor de zachte vorm boog. Vermijd ronde wenkbrauw. Zal het gezicht ronder maken.

Ovaal gezicht:

Indien de eigenaar van het ovaal gezicht, je geluk hebt. Dit wordt door velen beschouwd als de beste make-up artiesten gezichtsvorm. Ga voor een zachte look hoek.

U kunt kiezen voor een lichte buiging naar een nieuwe dimensie toe te voegen aan het gezicht, maar maakt niet uit wat we hebben geen dramatische vormen wenkbrauw nemen. Je hebt al bewerkt een functie scherpe, is dit alleen het gezicht kijken meer scherp en eerlijk gezegd, zal geen mooi gezicht helemaal zijn!

Vierkant gezicht:

Beauties ondervonden Squared een vierkante kaak, die een zeer sterk. De kaak en het voorhoofd zijn dezelfde afstand die je vierkant lijken. Je nodig hebt om een ​​look die je look zal verzachten en ook het uiterlijk van de functies een beetje 'als je op zoek naar een meer vrouwelijke look langer duren. Probeer een ronde vorm of een lage zachte boog met een gemiddelde dikte. Je wilt niet te dun of te dik te gaan, met dit type gezicht. Dit verzachten uw functies anders sterk.

Hartvormig gezicht:

In hartvormige vorm van het gezicht, heb je een puntige kin. Dus, om het uiterlijk te verzachten, gaat een ronde vorm voor. Een lage wenkbrauwboog geeft je een natuurlijke uitstraling te geven, maar als je een hart vorm van het gezicht korter, dus vraag uw schoonheidsspecialiste om wenkbrauwen geven gebogen acute.

Diamant gezicht:

Als uw gezicht is ruitvormig met sterke jukbeenderen en breder, verzachten de sterke eigenschappen met een gebogen gezicht.

Het hebben van de juiste vorm is zeker een kwestie van er goed uitzien, maar dan hoe goed is dat gaat worden als je niet bruidegom onze wenkbrauwen goed genoeg? De juiste dikte en vorm maken het verschil en waarom het recht om te regeren door de juiste persoon is een must.

Laten we praten over de meest populaire technieken die worden gebruikt voor de wenkbrauwen en verzorging!

Technieken populaire wenkbrauw verzorging

Threading en pincet zijn twee veelgebruikte technieken voor de bruidegom en vorm je wenkbrauwen voor uw gezichtsvorm. Professionals uit de hele wereld maken gebruik van één of een combinatie van beide, afhankelijk van de behoefte, als het gaat om verzorging.

Eye Brow Threading:

Threading wordt gedaan met behulp van een speciale draad die ongewenste haren rond de voorkant van de wortel verwijdert om een ​​kijkje te zeer schoon en perfect. Professionals in elke salon u kunnen helpen met enige vorm wenkbrauw threading.

Eye Brow Pincet:

Dit gebeurt met een speciaal gereedschap genoemd pincet grijpen handbereik haar en trekt ze uit de wortels. Dit proces kan worden gedaan in het comfort van uw huis. Ideaal als je een draad of twee stokken tussen uw bezoeken van de gewone samenleving.

Meer tips voor betere wenkbrauwen:

  • Slip of tweeze na het douchen. Het warme water in de douche opent de poriën waardoor het minder pijnlijk en gemakkelijker om al het haar te verwijderen.
  • Een tip schuine pincet zal beter zijn voor grip en precisie zijn.
  • Altijd een stap terug van de spiegel na enige tweezes om uw vooruitgang te controleren. Gebruik nooit een vergrotende spiegel, het de neiging om een ​​zeer vertekend geven.
  • Teken de vorm met een oogpotlood dat is zacht en vul deze met wat oogschaduw (bruin) of het gezicht poeder/crème wenkbrauw. Dit helpt tweeze in de juiste gebieden en het resultaat is veel beter en nauwkeuriger.
  • Aloë Vera gel wordt de huid te kalmeren.
  • Houd je wenkbrauwen medium dikte, het lijkt meer natuurlijke en jeugdige als dunne wenkbrauwen maken je oud uitzien.

Kies een van deze prachtige vormen wenkbrauw. Ga dan krijgen ze wel op de juiste manier en het verbeteren van uw gelaatsuitdrukking!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha