Welke techniek van ontharen uw voorkeur?Het verwijderen van haar van de oppervlakte van onze huid van het gezicht of het lichaam wordt onvermijdelijk wanneer we wenst te korte rokjes, topjes en jurken te dragen. De meeste vrouwen over de hele wereld, om gezichtshaar fijne kin, bovenlip en andere gezichtshuid verwijderen om dat zachte huid van het gezicht te krijgen op zoek vergelijkbaar model en dit is wat elke vrouw wil ook!

Laten we nu controleren, drie van de meest bekende removaltechniques haar en hun voor- en nadelen. Voor meer informatie over de processen van ontharing en wijs met de huid te leren; kies degene die voor u geschikt is.


Technieken van ontharen voor vrouwen

Scheren:

Scheren is een van de snelste en gemakkelijkste ontharing. Verwijdert haar van het huidoppervlak, maar niet van de wortels van het haar. Meestal scheren resulteert in een snellere hergroei van het haar, uiteraard iets wat vaak ook. Haar groeit één tot drie dagen na het scheren. Gebruik altijd een scherp mes en een goede crème tijdens het scheren de huid en ook het scheren van het gezicht gebieden te vermijden. U kunt draadsnijden of waxen voor ontharing te gebruiken op gebieden van het gezicht voor betere resultaten.

Threading:

Threading is gemaakt met katoenen draden dubbel roterende en het trekken van een enkele haar van de wortels. Een normale proces van wenkbrauw threading vereist tien tot vijftien minuten en de kosten zijn relatief goedkoop anders dan scheren of waxen.

De rode draad is een betere techniek van ontharen als het gaat om het verwijderen van de kin, bovenlip en wenkbrauwen. Dit is het simpele feit dat het nauwkeuriger met het verwijderen van haar van een oppervlak kleiner en fijner.

Pincet:

Deze methode is met name alleen van toepassing op de wenkbrauwen.

Zodra je haar lang genoeg is, neem een ​​pincet en verwijder alle extra's. U kunt ook vorm je wenkbrauwen door het verwijderen van het haar van de benodigde gebieden. Dit kan echter lang duren als je een dikke als de groei wenkbrauwen dichte,

Waxen:

Toepassing van een mengsel van dikke was op de huid en maakt het vasthouden aan het doek dan in de tegenovergestelde richting van de haargroei trekken als waxen meestal het geval.

Afhankelijk van het type, de dikte van het mengsel van was en verschillende methoden. Waxen verwijdert haar uit de wortel en de haartjes die terug groeien na het waxen groeit dunner. De techniek van ontharen waxen kan een pijnlijk proces voor de eerste keer zijn, maar vermindert de pijn bij normaal gebruik.

En 'geschikt voor gezicht, lichaam en ontharing bikinilijn afhankelijk van het type mengsel van was.

Ja, welke van deze ontharing technieken meisjes voorkeur? Deel uw mening met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha