Welke maat spoel te gebruiken voor een Bernina Artista 180De Bernina Artista 180 naaimachine is een machine voor hoge kwaliteit tot intermediaire riolen en quilters starten. Het vereist het gebruik van gespecialiseerde spoelen die speciaal voor deze machine, die moeilijk te vinden zijn. Kenmerken

De Bernina Artist spoel 180 is een spoel van metaal met metalen tanden groeven rondom de kern, die het mogelijk maakt om gelijkmatig te houden en de draad wind. In tegenstelling tot veel Bernina gesmeed, met een lange metalen kern hebben, deze spoel heeft een korte kern en een grotere frame. Deze spoelen houden zoveel draad als hun tegenhangers van de Bernina.

Beschikbaarheid

De Bernina Artista 180 spoelen zijn spoelen van de specialiteiten die werken met een paar andere machines. Ze kunnen een uitdaging te vinden, en zijn bijna altijd beschikbaar in grote winkelketens naaien aanbod. Om deze spoelen vinden, neem dan contact op met uw plaatselijke Bernina, die speciaal kan bestellen hen. Ook kunt u online vinden in vele speciaalzaken delen naaiateliers.


Kosten

Vanaf november 2010 kunnen de Bernina Artista 180 online voor $ 15,95 kussen te vinden, hoewel sommige winkels bieden een korting op meerdere aankopen. Ze zijn vrij duur; omdat ze zijn gemaakt van metaal, echter zelden breken of barsten en duren vaak de gehele levensduur van uw machine.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha