Welke kleuren zijn de geboortestenen voor alle 12 maanden?Of het nu in een ring, armband, ketting of earing set, geboorte stenen zijn populaire keuzes als het uitkiezen van sieraden. Deze juweeltjes zijn vooral sentimenteel, want elk heeft een andere betekenis en vaak een legende verbonden.

Lente

Lente maanden zijn maart, april en mei. De maart geboortesteen - aquamarijn blauw - weerspiegelt de zachtere, het milde klimaat en de liefde. De diamant geboortesteen van april, wit of licht schittert in het zonlicht en verwarming betekent eeuwige liefde en deugd. En 'wat geboortesteen begeerd door brides-to-be voor hun verlovingsringen en bruiloft. Het kan, met al het nieuwe blad opduiken, is goed vertegenwoordigd door de smaragd geboortesteen dat is ook de rijkdom.

Zomer

Juni, juli en augustus, de aankondiging van de hete, dampende zomermaanden. Als de verscheidenheid aan bloemen die bloeien in de zon aan het begin van de zomer, juni geboortesteen biedt meer dan een optie. U kunt uw kleur zoals wit of paars en uw geluksbrenger of als de heldere parel, een maansteen of alexandriet edelsteen kiezen. Natuurlijk, de parel is al fragiele schoonheid. Als de rode roos van de zomer, de geboortesteen van juli is het robijnrood. Net als de roos, robijn rood spreekt van de diepe passie en liefde. Volgens het doel van de Stones, "Ruby werd beschouwd als magische krachten hebben, en werd gedragen door koningen als een talisman tegen het kwaad." Als de zomer verdwijnt in de herfst, augustus, ook, biedt een keuze uit edelstenen en met een peridot of sardonyx in lichtgroen als geboortestenen, peridoot is met waardigheid.


Herfst

Een snap verse kondigt weer naar school, voetbal en dankzegging in september, oktober en november. Afkoeltijd wordt weerspiegeld in de diepe blauwe saffier geboortesteen van september. Sapphire is een symbool van de duidelijkheid en, volgens Chi Stones, vertegenwoordigt zuiverheid en wijsheid en werd beschouwd als genezende kwaliteiten en bescherming hebben. De multi-kleuren van de herfst worden onthuld in de keuzes van de edelstenen voor de maand oktober, met inbegrip van de geboortesteen multi-gekleurde of roze opaal, een symbool van zuiverheid, of roze toermalijn. November biedt de overheersende geel van de herfst bladeren in zowel de citrien, een symbool van hoop, of geboortestenen topaas geel.

Winter

December, januari en februari worden beschouwd als de wintermaanden, want in Noord-Amerika, dat zijn de maanden van de kou en de sneeuw. De edelsteen blauwe topaas weerspiegelt de koude december, en het symboliseert ook kracht. Januari wordt weerspiegeld in de diepe, rijke blauwe-rode granaat. Volgens het doel van de Stones, 'Een geschenk van de granaat wordt gedacht aan een symbool van de liefde en het verlangen naar een geliefde veilige reis en een snelle terugkeer naar huis zijn. " De granaat weerspiegelt het geloof. De geboortesteen --amethyst februari - is paars, als een schaduw op de sneeuw. De deugd is vrede.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha