Welke hulpmiddelen heb ik nodig om sieraden te maken?Wanneer u besluit om te beginnen met het maken van sieraden als een hobby of een bedrijf, die u zeker wilt zijn om alle noodzakelijke tools hebben. Er zijn verschillende instrumenten die nodig zijn voor verschillende productie van sieraden, zoals kralen, draad wikkelen van metalen en verwerking van basismetalen. Als je een beginner bent, beginnen simpel en werk je weg tot meer geavanceerde methoden sieraden maken als je wint oefening en ervaring.

Tangen

Tang zijn een noodzaak voor de projecten van de fundamentele sieraden, zoals kralen en draad wikkelen. Je zou verbaasd zijn om te weten hoeveel soorten tangen zijn er. Als je begint met het maken van sieraden, je wilt een goede tangen en ronde neus tang op een keten lus, openen en sluiten van ringetjes en andere basistechnieken van het sieraden maken te maken.

Snijders

Een goede kniptang is ook essentieel voor elk project van sieraden of kralen draad. Er zijn verschillende draadscharen er voor verschillende doeleinden. U wilt frezen die de maximale grootte van de draad die gebruikt zal worden gesneden te kiezen; de maximale silhouet moet worden vermeld op de verpakking van de messen. Terwijl je kniptang kunt kopen voor minder dan $ 10, je een goede, stevige pair nodig als u van plan bent regelmatig gebruik.


Metal Work

Instrumenten die worden gebruikt voor het bewerken van metalen omvatten een blok bankje, piercing zaag en messen, hoofdlager, naald bestanden, Emery, high-speed roterende gereedschap en boren, perforeren metaal, metalen stempels en een hamer het hoofd afgeronde. Deze tools zullen je door beginners "Aansluitingen koud" (geen warmte betrokken) Projecten van metaalbewerking.

lassen

Voor projecten zoals het maken van sterling zilveren ringen of sluiten ringetjes, moet u tools voor het lassen. Deze omvatten een lasser, zaklamp, warmte-chip soldeer, flux en een kookpot elektrische beitsen (schoonmaken resten). Als je een beginner bent lassen, wilt u misschien een cursus in de basisprincipes van het lassen of neem een ​​instructie-boek of DVD om het proces uit te leggen. Bij gebruik van een zaklamp, moet u een veiligheidsbril en werk in een goed geventileerde ruimte te dragen.

Andere instrumenten Juwelen maken

Naast basisinstrumenten sieraden maken, zijn er anderen die een beetje 'duurder, maar je kan helpen met geavanceerde projecten meer, en speciale instrumenten die sommige eenvoudiger technieken maken. Overweeg het toevoegen van een masker, metaal-bestanden, ring spindel, krimptang, kraal bindmiddelen, kraal ruimer, ringetje voor koffie en houdt uw kralen sieraden maken benodigdheden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha