Welke Hair Conditioner Suits je haar het best?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 3, 2015 Admin Schoonheid 0 3


Bron: Shutterstock

Bij toenemende vervuiling we vaak gevoelig voor problemen beschadiging overmatige huid en haaruitval. Haaruitval een groot probleem te zijn voor de meesten van ons moet serieus worden genomen. De conditionering van het haar regelmatig houdt haar gehydrateerd en vochtig zonder uit te drogen en maakt het kroeshaar.

Mensen met droog haar gebruiken vaak romige conditioner na het wassen, maar hoe zit het met mensen met vet haar? Mensen met een vette haar volledig conditioners te voorkomen? Hoe belangrijk zijn ze? Het antwoord is heel simpel, mensen moeten ook een olieachtige conditioner regelmatig gebruiken om je haar gezond te houden. Wat voor airconditioners niet echt nodig om te gebruiken is de sleutel hier. Kortom, wat telt is "de keuze van een airconditioner naar rechts en het juiste gebruik ervan."


Shampoo is niet voldoende voor onze haren. Elke shampoo is genoeg om ons haar goed schoon, maar samen met het, ze doen ook ons ​​haar droog. Dus conditionering is een must na het wassen, minstens twee keer per week.

De keuze van de airconditioner naar rechts:

Ingrediënten : Naar mijn mening, de meest belangrijke ding om te zoeken in een airconditioner is de ingrediëntenlijst. De ingrediënten in een shampoo/conditioner kan meer geschikt zijn voor hun broeders zijn, maar het kan een negatief resultaat op je haar te hebben. Dus vind een ideaal product voor u en hou je eraan. We meer te weten over haartypes.

Type en conditioners het haar:

Grof en krullend haar :

Gebruik shampoo en hydraterende crème met shea boter, kiem olie en walnootolie om krullend haar droog te voorkomen.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Denise Mahoney

Fijn haar en vet:

Het vinden van het juiste product van een heleboel zaken voor mensen met vet haar. Je nodig hebt om een ​​conditioner die het haar gehydrateerd met minder vettigheid kan houden (bv jojoba olie) te vinden. Dit betekent conditioning delicaat genoeg. Er zijn producten op de markt die de vettigheid behandeling van de hoofdhuid kan verminderen. Rozemarijn helpt de hoofdhuid vermindering van de productie van olie normaliseren en verhoogt de circulatie van bloed die helpt bij de groei van nieuwe haarfollikels.

Producten met panthenol zijn meer geschikt voor vet haar. Het gewoon voorkomen shampoos en romig als je hoofdhuid vettig is genoeg. Na het wassen van je haar milde conditionering is ok, maar niet te veel te doen.

Droog en beschadigd haar :

Bron: gettyimages

Probeer een crème en een super krachtige air conditioner om het haar te hydrateren en ik weet zeker dat dat nooit zal stoppen met het opnieuw gebruikt. En nooit, nooit gebruikt compensatie shampoo.

Haar getransformeerd:
Behandeld haar heeft veel aandacht van u. Als je een kortharige proberen, groeit een beetje ', want het onderhoud is gewoon makkelijker op die manier. Alleen hydrateren de uiteinden die droog zijn en het dagelijks reinigen van de hoofdhuid.

Soorten airconditioners:

Moisturizers: Zoals de naam al impliceert, deze hydrateren het haar en zijn het meest geschikt voor droog en beschadigd haar.

Oliën conditioning: De belangrijkste reden voor droog haar is het ontbreken van essentiële oliën, en dit is wat olie conditioning aanbod.

Glossers: Het is cosmetische producten die extracten gebruik van siliconenolie om licht te weerkaatsen en maken het haar glans. Bovendien zijn ze ook de kroes haar te verminderen.

Verzurende:, naar mijn mening, mensen met fijn haar nodig hebt om deze eens te proberen, omdat ze sluiten de haarschubben, met een zuur dat resulteert in haar glanzend flexibel.

Rebuilding conditioners: Dit zijn eiwitrijke conditioners die zijn meer geschikt voor beschadigd haar en dode. Deze zijn ook bijdragen aan de versterking haar om breuk te voorkomen.

Leave-in conditioners: Na het wassen van je haar, gewoon deze conditioners passen en laat zonder spoelen voeg een gepolijste look aan je haar.

Thermische beveiliging: Dit zijn warmte beschermen conditioners voornamelijk gebruikt voor de haarschacht of blazen haar met een haardroger.

Enkele tips die u misschien nuttig vindt:

Het maakt niet uit wat voor soort haar je hebt, moet je altijd een conditioner na de shampoo sessie. Voor mensen met droog haar, conditionering is een must op een dagelijkse basis .Als je haar beschadigd is, vergeet dan niet om een ​​conditioner rijk aan eiwitten te gebruiken. En tenslotte, voor mensen uit vet haar gebruik conditioner alleen eindigt haar.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha