Welk effect Lipstick- Do You Want?Lippenstift, het eerste wat je te bereiken voor het zo snel ontdekken dat je gaat! 100 punten voor u! Natuurlijk kun je niet naar huis te verlaten op zoek saai en dood. Maar het is meer dan de lipstick kleurschakering die u wilt. Vraagt ​​u zich af wat ik bedoel? Lees dan.

In principe kunnen we lipsticks als volgt ingedeeld:


Finish Matte Lipstick:

Perfect als je gaat aan de lippen geven een effen kleur, maar als u op zoek bent om te schitteren, voegt een schaduw van glans aan. Ze hebben ook de neiging droog zijn en geen zeer vleiende op haar lippen droog en dun. Normaal beschikbaar in donkere tinten en zijn zeer gepigmenteerd.

Crème lipsticks:

Zijn wax stangen met zachte texturen die prachtige kijk op de kleine schaamlippen. Omdat ze droog doen en zich te vestigen in de plooien, een jas van glans is aan te raden. Prestaties zijn afhankelijk van het merk.

Shimmer/PEARL/Frosted ROSSETTI:

Dit zijn het soort dat is ontworpen om je lippen glanzen. Ze komen in heldere kleuren en zijn de perfecte keuze voor een speciale gelegenheid. Mogen niet erg zacht en romig zo bevatten glitter en hebben de neiging een beetje "droog aanvoelen. Een hand hydratatie elementaire lip zou er goed aan doen met hen.

Lange levensduur ROSSETTI:

Deze lipsticks beweren te blijven op je lippen voor een goede 8-12 uur zonder te verbleken. Een perfecte keuze voor vrouwen die werken, maar zijn meestal zeer droge lippen. De applicatie met goede hydraterende Basic oplossen van het probleem. Worden overdragen bestendig en overleven op de lippen, zelfs na maaltijden of snacks.

Moisturizers ROSSETTI:

Met ingrediënten zoals Aloë vera, amandelolie, vitamine E, glycerine, etc. Deze lippenstiften Bij vrouwen met droge lippen. Ze laten een zeer natte vocht de lippen, maar ze hebben een groot weerstandsvermogen.

Elk merk makeup heeft al deze bovengenoemde soorten lippenstiften in hun bereik en sommige kunnen kruising van twee types, bijvoorbeeld, kan Maybelline lippenstiftkleuren opzienbarende beschouwd als romig en vochtinbrengende ook. Dus, neem de tijd om te beslissen wat het beste is voor u!

Hoffelijkheid van het beeld: Google Images

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha