Weet je gezichtKen jezelf beter!

Nooit gedacht zitten voor papier Geografie zonder te weten uw hoofdstukken? Een kind in staat zal zijn om woorden of zinnen te vormen zonder te leren alfabetten?

Je moet denken dat ik gek ben op deze vragen te stellen. Als een zaak van de feiten, de meeste van ons zijn. We proberen onze hand op truc; toon alle onze creativiteit in het gebied zonder te weten alles over ons gezicht. Ons gezicht is het alfabet dat ons helpt vormen de woorden van make-up. Maar, helaas, de meeste van ons hebben nul kennis over het. En met zulke onwetendheid, missen we de gelegenheid om onszelf te verfraaien met volle teugen.


Het basisidee van de truc is om te accentueren de goede eigenschappen en nadelen te verbergen. Er zijn duizenden van make-up tutorials online beschikbaar deze dagen. Maar zonder het te weten je gezicht, kan je uiteindelijk op zoek eng.

Dus hier is een bericht om u te helpen begrijpen en weten uw beste gezicht.

Gezichtsvorm

De eerste en belangrijkste wat we hebben gezien is de vorm van ons gezicht. Deze vorm wordt bepaald door onze individuele botstructuur van het gezicht.

Inzicht in de put gezichtsvorm kan een grote hulp bij het verbeteren van onze individuele schoonheid. De meeste make-up les praten over hoe een bepaald type van make-up is goed of slecht is voor bepaalde vormen van gezichten. Dus zorg ervoor dat je weet goed de vorm van het gezicht.

T Zone

De meeste van onze gezichten zijn waarschijnlijk een gebied dat onze vette voorhoofd, neus en kin omvat hebben. Dit gebied heet T Zone, want als we een lijn in deze gebieden, die eruit zou zien het alfabet "T" te tekenen. De T-zone is gewoonlijk vet dan de rest van ons gezicht door een hoger percentage van de talgklieren. Deze gebieden hebben de neiging om uit te gaan vaker. Ze hebben ook een grotere neiging tot zwarte vlekken, puistjes, irritatie, zonnebrand en roodheid. Het is de belangrijkste te behandelen gebied, terwijl de beslissing over cosmetica zoals stichting. Mensen met een vette huid of een combinatie moet bijzondere aandacht besteden aan deze sector. Anders kan het break outs veroorzaken.

Tempels

Dit geeft de zijde van de kop boven de ogen. Het speelt een belangrijke rol wanneer je probeert om je gezicht lijken meer ovaal. Helpt om contouren.

Vouw Eye

Dit zijn de rimpels op de huid op de buitenste hoek van de ogen. De vouw is direct onder de wenkbrauw bot en net boven het deksel. De vouw strekt zich ook uit tot waar er ondersteboven tegen het rechteroog. Dit is waar we oog make-up toe te passen, soms.

Brow Bone

De wenkbrauwen is direct onder de wenkbrauw. Dit is waar je de lichtere kleur oogschaduw toe te passen.

Appeltjes van de wangen

Om de appel van je wang te vinden, glimlach en kijk in de spiegel. De ronde deel dat boven trekt is duidelijk de appeltjes van de wangen. Dit is de plaats waar de blush idealiter zou moeten gaan.

Kaak

Kaak is zeer belangrijk als het gaat om het aanbrengen van foundation. Tijdens het gebruik van de basis over je hele gezicht, moet u ervoor zorgen om goed licht te mengen in je kaak en nek. Niet op deze wijze veroorzaken duidelijke lijnen tussen de twee. Dit resulteert in het onnatuurlijk uitzicht.

Lashline

Lashline is het gebied waar u uw eyeliner, oogpotlood en oogschaduw toe te passen. Deze dagen, met de nadruk lashline met een markeerstift is erg rogue. Helpt het toevoegen van kleur aan make-up.

Binnenkant van het ooglid

Dit is het gebied waar wij toepassen Kajal, en Kohl oogpotlood. Er is ook een binnenrand van het oog. Deze binnenrand wordt gebruikt om verlichting te creëren. Kunt u direct uw ogen kijken jonger.

Cupido's boog

Dit is het knooppunt waar de lippen aan de huid rond de mond. Dit gebied is de vermiljoen.

Het gebied meestal roodachtig binnen de grenzen vermiljoen zone heet Ruby. De vermiljoen rand van de bovenlip staat bekend als Cupido's boog. Dit is een plek die moet worden gemarkeerd met foundation. Opent meteen je lippen en maakt ze twee keer kijken zo groot.

Dat waren dus de essentiële elementen van uw gezicht voor u om goed te leren. De afbeelding hierboven zal u ook helpen de verschillende onderdelen te identificeren. Nu je weet dat een deel van wat wordt genoemd, of u kunt gaan door een aantal tutorials en probeer hetzelfde trucje. Zonder te weten goed je gezicht, zoals je nooit recht zou doen met make-up? Zo goed geluk.

Was dit bericht nuttig? Laat je commentaar hieronder en laat ons weten wat uw mening over dit bericht.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha