Weet het geheim achter gewichtsverlies Adnan SamiJe bent te zwaarlijvig en probeert om weer in vorm te krijgen? Bent u verward en ongeïnspireerd voelt om het proces van gewichtsverlies te beginnen? Dan heeft u waarschijnlijk zou moeten weten van de geschiedenis van Adnan Sami, de beroemde Bollywood zanger die iedereen verraste met zijn legendarische gewichtsverlies regime.

Wilt u de geheimen van Adnan Sami weet zeer effectief gewichtsverlies? Wil om succesvol te worden in vorm, net zoals hij dat deed? Dan moet je dit bericht lezen!


Stel uw doel:

Gewichtsverlies is geen gemakkelijke uitdaging aan te gaan. Als je dik bent, bedenk dan dat mensen kwaadaardige opmerkingen die kunnen zorgen voor een daling van de niveaus van motivatie zou kunnen maken. Adnan zegt dat zijn eerste stap om gewicht te verliezen is om te begrijpen dat het tijd was hij iets om die extra kilo's te snijden deed. Na een levensveranderende gebeurtenis met haar arts, Sami besloten dat het nu of nooit was. De woorden van zijn arts had in zijn hoofd weerklonk voor meerdere dagen, voordat hij besloot dat hij moest iets aan zijn gewicht te doen.

Hij begon zijn reis moeilijk en vermoeiend naar een doel van het ideale gewicht. Hij voegt eraan toe dat hij voelde als het opgeven, maar hard gevochten om niets laten weerhouden hem van het pad. Het maakt niet uit wat de mensen of critici gezegd, moet je gefocust en bepaald op het doel te bereiken blijven. Stel realistische en haalbare om u op koers te houden en de bepaling van haperende behouden. Dit is wat geholpen Adnan een doorbraak met zijn gewicht probleem. Zodra je je geest om te gaan van overgewicht om gewicht te verliezen te stellen, Adnan verhuisde naar Houston te concentreren op zijn doel. Een voedingsdeskundige geholpen onderzoeken zijn relatie met voedsel, en hoe hij zijn doel een werkelijkheid kon maken.

We hebben de wil:

Niets werkt sterker dan de wil om te slagen, en Adnan Sami wil seconde dat! De zanger zei dat als het eenmaal was vastbesloten om de flab te verliezen, zijn volgende doel was om sterk te blijven door middel van de hele reis.

De dokter adviseerde hem om Adnan handhaven van een streng dieet. En de zanger heeft gehad om een ​​te geven 'Nee' om een ​​aantal van zijn favoriete voedsel. Deze wilskrachtige zangeres die menige crisis personeel heeft gehad had gekozen om kloof op voedsel als een bron van opluchting. Het verzamelen van de kracht om nee te zeggen tegen junk was misschien wel een van de moeilijkste stappen voor hem over te nemen.

Wees creatief met de oefening regime:

"Mijn reis uit vet om te passen was gewoon uitstekend," grapte hij in een interview met Adnan. En waarom ook niet! Deze getalenteerde muzikant heeft verschillende kilo afgevallen met grote vastberadenheid en wil. Maar is dat alles wat je nodig hebt om van flab naar fab?

Maakt niet uit hoe streng je dieet kan zijn, tenzij je werkt, het verliezen van gewicht zal een droom blijven. En dit was het geval voor Adnan ook. Goede voeding en dieet, samen met oefening, was degene die Adnan geholpen verliezen enorme £ 342 die hem veranderd in een persoon.

Het jaar is al een moeilijke uitdaging vanwege zijn omvang, zodat Adnan begon met een streng dieet dat hielp hem £ 90 te verliezen. Dan druk op de loopband. Dit hielp hem om een ​​paar kilo te verliezen. Niet alleen was in staat om te slapen en opstaan ​​zelf, is ook begonnen om veel beter te voelen, zowel mentaal als fysiek.

Zodra ze verloor een paar kilo, was er geen weg terug. De zanger heeft zijn hart en ziel in zijn doel van het verliezen van gewicht en onvermoeibaar uitgeoefend. Een deel van zijn oefening regime was vol van cardio-oefeningen, een bepaalde tijd om de loopband en diverse dansvormen. Hij ging ook op de lange wandelingen die ontspannend en bevrijdend waren.

Je bent wat je eet:

Iemand heeft terecht gezegd dat je bent wat je eet. Dus, terwijl je de vastberadenheid en rijden naar het goed te doen, zorg ervoor dat je kijken wat je ook eet. Belangrijkste aspecten van gewichtsverlies is goed te eten en te maken gezondere keuzes voor elke maaltijd, elke keer tot en tenzij je het doel te bereiken die u hebt ingesteld voor de auto.

In het geval van Adnan Sami opgaf junk food. Zijn arts adviseerde hem ook om voedsel te vermijden met rijst, brood, olie en zelfs suiker. Stijgt van een stapel van vlees voor een 85 kg mens normaal was geen gemakkelijke taak en Adnan te hard gevochten om de verleiding te weerstaan ​​kloof.

Salades en fruit waren de belangrijkste voeding, en is geïntegreerd met vruchtendranken.

Omring jezelf met positieve mensen:

Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat u de mensen die u ondersteunen, motiveren, begeleiden en helpen om weer op de rails, stuiteren wanneer je lijkt de focus te verliezen. De mensen om je heen moet een bron van inspiratie voor u, dus vermijd degenen die kritisch zijn. Vergeet niet om de kritiek op een positieve manier te nemen en laat het je te motiveren en niet een reden voor u om te dwalen van je pad.

Adnan had zijn eigen set van weldoeners en familie die hem steunden, zoals vermeld in deze taak bijna onmogelijk om meer dan £ 500 ze over een aantal jaren van het comfort eten voor de bestrijding van depressie had gezet verliezen. Gezinsondersteuning resolute geholpen deze onrustige zanger krijgt zijn leven weer op de rails.

Niet verliezen nadruk:

Zou er dagen zijn wanneer je de neiging te glijden uit je programma of afwijken van gezondheid regime of de uitoefening van de dag; is natuurlijk en heel menselijk, als dit gebeurt. Iedereen heeft een misstap. Het idee is echter niet de focus te verliezen op de grote foto en weer terug op de rails zo spoedig mogelijk.

Trakteer uzelf op de hendel van een aflaat van tijd tot tijd, zodat er geen shoppen gevaarlijk voedsel of zijn er aardverschuivingen, wanneer je plotseling oog in oog staat met goed eten. Elke dag zaken, dus zorg ervoor dat je duidelijk je doel en is altijd gericht om dit te bereiken.

Afvallen is geen gemakkelijke taak, maar niet onmogelijk, hetzij. U kunt gemakkelijk bereiken van de doelstelling van gewichtsverlies, als enig ander doel, blijft geconcentreerd en elke dag voor hem werken. Elke dag, en de beslissing zou er niet toe, dus vergeet de andere en doe wat voor jou werkt. Elke persoon heeft een ander lichaam, en verschillende dingen werken voor iedereen die er zijn. Besteed aandacht aan je lichaam en is de kans groot dat u uw doel van het gewichtsverlies te bereiken in een korte tijd.

Adnan vandaag is een zelfverzekerde man. Een geweldige zanger en geliefd en door velen beschouwd. Hij is in de beste staat van geest en is een inspiratie voor velen!

Wat heeft je geholpen gewicht te verliezen? Deel je geheimen van gewichtsverlies bij ons direct hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha