Weerwolf Make-up IdeeënWeerwolf kostuums zijn altijd een goed idee voor Halloween. Het is de traditionele kostuums die ook ervaren periodieke oplevingen als gevolg van nieuwe populaire films en boeken beschrijven weerwolven en andere bovennatuurlijke wezens. Fundamenteel voor de authenticiteit van een jurk weerwolf is de make-up op haar gezicht en handen.

Haar

Een weerwolf heeft of hebben wilde haren, zoals afgebeeld in films zoals "An American Werewolf in London", of moet bont hebben perfect gekapte, zoals weerwolven stedelijke zien zijn in films zoals "Teen Wolf" of "New Moon". wild haar beter zou zijn om een ​​gescheurde jurk die het trauma van de omzetting van de weerwolf in een wild beest weerspiegelt begeleiden. Sloten zijn fijn geborsteld met mooie kleren. U kunt dit effect met je haar of een pruik te bereiken.

Ogen

De wenkbrauwen van een weerwolf moet de wenkbrauwen van een normaal persoon passeren. Breid je wenkbrauwen tekenen van lijnen reizen op hoeken naar buiten door je gezicht met zwarte eyeliner. Als alternatief, voeg nep haar voor wenkbrauwen om ze meer bossige maken. Als je het kunt veroorloven, kunt u rode contactlenzen te dragen met make-up te kopen.


Mond

Weerwolven nodig giftanden. Plastic giftanden zijn goedkoop en verkrijgbaar bij supermarkten en apotheken. Kleur gebruiken om een ​​make-up kit, kunt u ook lijnen van bloed te trekken uit de hoeken van de mond.

Gezicht

Weerwolven zijn vaak afgebeeld met een donkere huid. Gebruik make-up op donkere bruine kleurstof de huid op je gezicht en je handen. Voeg lichte make-up bruin buiten uw wangen om de illusie van een hoekig gezicht lijkt op de langere neus en mond van een wolf te maken. U kunt ook snorharen toevoegen met eyeliner of dunne, flexibele plastic buis en een geest gom, als je een meer-wolf.

Oren

Puntige oren voeg een sinistere aspect om de truc weerwolf. Na het toevoegen van dezelfde donkere make-up die je gebruikt op het gezicht aan de nek en oren, plaats tips prothese op de toppen van je oren. Dit zal de aandacht vestigen op uw transformatie.

Fingertips

Je handen zullen ook zichtbaar zijn en moet de aard lupine weerspiegelen. Het is mogelijk om het haar zwarten trekken op de top van make-up donkerbruin, zoals je deed met je wenkbrauwen, of voeg nep haar aan uw handen. De belangrijkste zijn de nagels. Deze moeten lang zijn en puntig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha