We moeten waarschuwen over het belang van voeding in het dagelijks leven van een ogenschijnlijk gezonde babyKinderartsen Spanjaarden hebben gewaarschuwd dat veel kinderen die de kliniek bezoeken zijn slecht gevoed. Kortom, als gevolg van slechte voeding en eten fataal. Zo duidelijk. Ze vonden ook een groot aantal kinderen en adolescenten met het metabool syndroom, een ziekte tot nu toe onbekend, associëren hetzelfde kind hoge bloeddruk, hoog cholesterol en diabetes principe. Veel van deze kinderen lijden aan obesitas of overgewicht.

We zitten in een periode van overvoeding, kinderen hebben een slechte voeding.

Het eten is zeer belangrijk voor een goede gezondheid, maar factor kinderschoenen, bij kinderen heeft een veel belangrijke implicatie. Een goede voeding kan uw kind om hun genetisch potentieel te ontwikkelen voor de hoogte en als de stroom is niet juist wat kan worden gewijzigd.

De voeding en een goede ontwikkeling kan de ziekte voorkomen in de volwassenheid. We moeten waarschuwen over het belang van voeding in het dagelijks leven van een ogenschijnlijk gezonde baby.

Het ding om te vermijden is het ontwerpen van diëten, omdat een kind niet kan worden op een dieet het leven; het kind heeft om een ​​gezonde levensstijl te maken en dit betekent dat een gevarieerde voeding, waarin we alle voedingsmiddelen, met inbegrip van incidentele snuisterij toegestaan, maar in de dagelijkse menu's worden bereid zo aangenaam, maar altijd met de voedingsmiddelen zijn essentieel voor alle, evenals elke dag in te nemen 2 of 3 porties fruit, enkele porties groenten of peulvruchten, zuivelproducten en derivaten, en een belangrijke ontbijt en rustig, wat bijdraagt ​​aan een 20 tot 25% van de energie die de hele dag zal hebben.


Dit is om ervoor te zorgen dat de school maaltijden zijn voldoende in kwantiteit en kwaliteit, maar het kind te maken heeft thuis een goed diner en in het weekend kan eindelijk naar een fast food, maar in geen geval triviale .

Metabool syndroom begint te zien in kinderen, maar het is nog zeldzaam. E 'dan ook van essentieel belang openbaarmaking en inspanning om gezinnen wat een goed dieet te voorkomen, want als een kind is al zwaarlijvig of heeft hypertensie, hyperlipidemie ontwikkeld, dat kind is al ziek en heeft een aantal grote problemen zorgen. Dus er een dieet en medicatie moeten zijn.

Van wat is dat kinderen niet een dergelijke situatie te bereiken, om voldoende voedsel en dus een goede ontwikkeling en het gewicht hebben; kinderartsen en gezinnen moeten detecteren wanneer je begint met een overgewicht, want dan is het heel gemakkelijk om te spreken, gewoon stoppen met het verkrijgen van gewicht, omdat ze zal groeien en het gewicht te worden geregeld. Moet worden voorkomen door de juiste voeding gewoonten, die niet nodig zijn saai, maar er moet discipline zijn in het eten, 5, 6 of 7 jaar zijn niet opgeleid om te weten wat te eten.

Het gezin moet dezelfde houding die de school wat betreft eten, kinderen moeten niet kiezen wat ze willen eten. Het kind vanaf de geboorte in tegenstelling tot de zoute smaak van zoet en heeft een voorkeur voor het laatste.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha